Sârbii, acuzați de fapte reprobabile la Euro 2024. Ce spun martorii despre bătaia din gară VIDEO

0
Publicat:

Până acum, Campionatul European s-a desfășurat într-o atmosferă destinsă, incidentele fiind sporadice. După meciul Serbia - Slovenia, 1-1, au apărut în mediul online scene reprobabile.

Pe internet a apărut un clip cu un bărbat de culoare care se bate cu doi suporteri ai Serbiei în același timp, după meciul de la Euro 2024. Subiectul a apărut în presa mai multor țări europene, printre care și Anglia, iar cei de la Mirror au preluat declarația unui martor ocular, care a povestit că totul ar fi plecat de la gesturi cu conotație rasistă din partea sârbilor.

Sârbii, acuzați de rasism

"Omul a avut bilet în tren, unde erau deja mulți fani. Sârbii n-au vrut să îl primească. A stat doar două minute în tren, unde a fost înjurat și lovit. Înainte să se închidă ușile, l-au dat afară", a declarat martorul care ar fi văzut incidentul.

Bătaie într-o gară din Germania, între un localnic și fanii sârbi. Captură TV
Bătaie într-o gară din Germania, între un localnic și fanii sârbi. Captură TV

Filmarea, din momentul în care a publicată online, arată însă altceva, astfel că ceea s-a întâmplat în realitate rămâne neclar. Pe imagini se observă cum bărbatul de culoare lovește și îi provoacă în repetate rânduri pe cei doi fani din Serbia. La un moment dat, un al treilea intervine și își trimite conaționalii înapoi în tren, iar cel rămas afară scuipă în direcția lor.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite