Theo Rose a dezvăluit sexul copilului. Cum se simte vedeta în timpul sarcinii

0
Publicat:

Theo Rose și Anghel Damian au organizat o petrecere cu prietenii apropiați, unde au dezvăluit sexul bebelușului.

Theo Rose
Theo Rose

Cântăreața a anunțat vestea pe Instagram: „De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătam mai multe de aici. Mulțumim tuturor!“, a transmis Theo Rose. Cântăreața va avea un băiețel.

Vedetele din showbizul intern s-au grăbit să o felicite, iar Smiley s-a arătat mândru că a ghicit că în burtica lui Theo este un băiețel. „Am ghicit că e băiat!“, a scris artistul.

Antonia i-a urat și ea felicitări, la fel ca Nicole Cherry și Vlăduța Lupău. „Iar o să aibă un prieten bun!“, a scris cea din urmă.

Theo Rose a vorbit despre această perioadă specială din viața ei. „Sunt bine, trăiesc și sunt sănătoasă! Mă tot controlez, așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt cu tot felul de stări, grețuri, chestii specifice sarcinii”, a spus ea.

Theo Rose a mărturisit că nu are pofte de gravidă. „Nu prea poftesc la chestii, doar la ce văd în fața ochilor. Aș mânca foarte mult”, a mai spus ea.

În ceea ce îl privește pe tatăl copilului, cântăreața a mărturisit că este foarte grijuliu: „E grijuliu ca cu un bibelou. Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să creeze confort. Să trec cât mai ușor peste perioada aceasta”, a mai spus ea.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite