Teo Rose, invitat special la „Visuri la cheie“. Va face un duet cu Dragoș Bucur

0
Publicat:

Cântăreața va avea o apariție specială în episodul din această seară al emisiunii de la Pro TV și chiar va cânta alături de prezentatorul show-ului.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Andrei Samoil vor ajunge în seara aceasta la Pitești, acolo unde vor cunoaște o mamă care a trecut prin multe necazuri.

Cu greu, femeia a reușit să aibă un copil, însă a și adoptat o fetiță. „Am avut sarcină gemelară. Una a stagnat din evoluție și una a mers până la 7 luni. Am avut un băiețel și a murit. Trei zile a trăit. Nu mi-a garantat nimeni că mai fac sau nu copii. După aceea, am spus că vreau să înfiiez. Eram, din nou, însărcinată într-o lună. Mulți îmi spuneau să nu mai înfiiez dacă îl fac pe al meu, dar nu, destinul meu a fost să fiu mamă“, spune femeia.

Theo Rose cântă alături de Dragoș Bucur la „Visuri la cheie“
Theo Rose cântă alături de Dragoș Bucur la „Visuri la cheie“ FOTO Pro TV

Din păcate, a fost nevoită să se despartă de tatăl fetelor, întrucât acesta devenise agresiv cu fata adoptată: „S-a supărat pe mine și m-a luat de codiție și m-a dat cu capul de gresie. Am fost la spital“, povestește adolescenta.

Apartamentul acesta este o victorie, e victoria unei mame care a luptat până la capăt pentru fetele ei pe care le iubește în mod egal. Când ai un scop care este dincolo de propria ta ființă, respectiv copiii tăi,și nu există nimic mai de preț, nu poți să abandonezi lupta. Și Domnica nu a abandonat“, va spune Cristina Joia despre renovarea pe care o vor face în seara aceasta.

Pentru a le face o bucurie fetelor, Dragoș Bucur le va duce să o cunoască pe Theo Rose. Artista va cânta special pentru cele două surori, iar, la un moment dat, Dragoș i se va alătura: „Dragoș e un tip talentat. Dintr-un om generos nu cred că ar putea suna ceva urât. Să zicem că s-a descurcat... foarte bine“, spune Theo Rose despre prezentatorul emisiunii.

Cum va arăta duetul celor doi, întreaga poveste a familiei, dar și renovarea uluitoare făcută de echipă, pot fi descoperite în această seară, de la 21.30, la „Visuri la cheie“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite