Sute de fani s-au aşezat la coadă, în ciuda ploii, pentru a îşi lua rămas bun de la Dolores O'Riordan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oameni s-au aşezat la coadă în dreptul bisericii St Joseph din oraşul irlandez Limerick, în ciuda ploii, pentru a îşi lua rămas bun de la Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, scrie BBC.

Trupul neînsufleţit al artistei a fost depus la biserica St Joseph până duminică, la ora 16.00 GMT. Mulţi dintre fanii care s-au adunat pentru a îi aduce un ultim omagiu artistei au adus flori galbene, precum narcise, despre care au spus că reprezintă razele soarelui.

În biserică, melodii ale lui Dolores O'Riordan s-au auzit în surdină, în timp ce mesajul de pe o coroană de flori aşezată lângă sicriul ei a arătat: „Melodia s-a terminat, dar amintirile rămân“.

Episcopul din Limerick , Brendan Leahy, a spus că artista a fost „o fiică foarte iubită şi preţuită a oraşului, precum şi o activistă convinsă pentru trăirea vieţii în adevăr, dragoste şi pace“.

Trupul neînsufleţit al artistei va fi dus la o casă mortuară aflată în apropiere Ballyneety, unde va rămâne până luni seară, înainte de a fi dus la biserica St Ailbes din Ballybricken, unde va avea loc slujba de pomenire, marţi dimineaţă.

image

FOTO PA

Slujba va fi urmată de o înmormântare privată la care vor participa doar membri ai familiei artistei. Radioul local va difuza slujba în direct pentru fanii artistei care nu vor putea participa. Potrivit publicaţiei The Irish Times, artista va fi înhumată lângă tatăl ei, Terence, care a murit în anul 2011. 

O'Riordan a fost găsită fără viaţă pe 16 ianuarie, într-o cameră de hotel din Londra.

Agentul ei a transmis recent că în timp ce se afla în Londra pentru o sesiune de înregistrări cu celălalt grup muzical al ei, D.A.R.K., artista urma, de asemenea, să se întâlnească cu reprezentanţi ai casei de discuri BMG pentru a discuta despre planuri în vederea lansării unui nou album de studio The Cranberries. Ea urma să înregistreze şi pentru o nouă variantă a piesei „Zombie”, alături de trupa heavy metal Bad Wolves.

Ancheta morţii lui Dolores O'Riordan, desfăşurată de Westminster Coroner's Court, a fost amânată până pe 3 aprilie, deoarece medicul legist aşteaptă rezultatul mai multor teste. La începutul acestei săptămâni, Poliţia Metropolitană a anunţat că nu tratează moartea lui O'Riordan ca suspectă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite