Suferința invizibilă care a „măcinat-o“ 15 ani pe Bella Hadid. „În sfârșit sunt sănătoasă“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul american a vorbit despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat mai mult de jumătate din viață.

Bella Hadid a avut probleme medicale grave mai mult de 15 ani FOTO Arhivă personală/Instagram
Bella Hadid a avut probleme medicale grave mai mult de 15 ani FOTO Arhivă personală/Instagram

Modelul în vârstă de 26 de ani a scris într-o postare pe Instagram că este „în sfârșit sănătoasă“, după multă suferință, inclusiv „100 de zile de boală Lyme, infecții și 15 ani de suferință invizibilă“.

Bella Hadid a postat și documenete medicale mai vechi, din care rezultă că a fost diagnosticată cu oboseală cronică, depresie, deficit de tenție și alte afecțiuni.

Fetița din mine, care a suferit atât de mult, e mândră că nu am renunțat“, și-a început modelul postarea, adăugând că este recunoscătoare pentru ajutor mamei sale, Yolanda Hadid, de asemenea diagnosticată cu boala Lyme, în 2012.

Îi mulțumesc mamei mele pentru că mi-a păstrat toate dosarele medicale, a rămas lângă mine, m-a protejat și m-a susținut. Trăind cu aceste afecțiuni, care s-au agravat pe parcurs, în timp ce eu munceam și încercam să-i fac mândri pe cei din familia mea, efectele s-au manifestat în moduri pe care nici măcar nu le pot explic. Să fii atât de trist și bolnav, dar, totodată, să ai parte de atâtea binecuvântări, oportunități și de atâta dragoste a fost, probabil, cel mai confuz lucru din viața mea. Vreau să vă spunt atât. Unu: sunt bine, nu trebuie să vă faceți griji. Doi: nu aș schimba nimic, iar dacă ar fi să trec din nou prin toate astea, ca să ajung aici, exact în acest moment în care mă aflu chiar acum, cu voi toți, în sfârșit sănătoasă, aș face totul din nou. M-a făcut ceea ce sunt azi. Universul funcționează în cele mai dureroase și frumoase moduri, dar trebuie să spun că, dacă lupți, totul se va îmbunătăți“, a scris Bella Hadid pe Instagram, pentru cei peste 59 de milioane de urmăritori ai săi.

În urmă cu câteva luni, modelul a trecut printr-o perioadă mai grea și pe plan amoros, după ce s-a de iubitul său, Marc Kalman. Acesta lucrează tot în lumea modei, iar relația lor a durat doi ani.

Totodată, de aproape zece luni vedeta a renunțat complet la alcool. Ea a mărturisit într-un interviu că obișnuia să bea foarte mult și să piardă controlul din cauza consumului excesiv de alcool.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite