VIDEO Bella Hadid, „îmbrăcată“ într-o rochie pictată direct pe corp, cu spray-ul

0
0

Supermodelul a defilat în show-ul Coperni, la Săptămâna Modei de la Paris 2022, într-o rochie care i-a fost pictată direct pe corp, pe scenă.

Bella Hadid, în show-ul casei de modă Coperni
Bella Hadid, în rochia pictată pe scenă FOTO Profimedia

Bella Hadid (25 de ani) a urcat pe podium purtând doar o pereche de bikini, iar câteva minute mai târziu a defilat într-o rochie care i-a fost creată cu ajutorul unui aerograf. Casa de modă Coperni a creat această rochie inovatoare, spre surprinderea celor prezenți la defilare, potrivit vogue.co.uk.

Ceea ce părea să fie vopsea albă este, de fapt, Fabrican, o „țesătură unică cu spray-on“. Pe măsură ce sprayul era aplicat pe corpul modelului, strat după strat, acesta se transforma într-o peliculă elastică și a a luat, în doar câteva minute, forma unei rochii. A mai fost devoie de doar câteva tăieturi de foarfecă pentru ca ținuta să fie gata.

profimedia 0727144108 jpg

Sébastien Meyer și Arnaud Vaillant sunt desigenerii ultra-modernei case pariziene Coperni. Pentru colecția de primăvară/vară 2023, cei doi creatori - care s-au și căsătorit anul trecut pe o insulă retrasă din Grecia – au combinat și mai mult decât până acum tehnologia și moda.

Desfășurat la Musée des Arts et Métiers din Paris, spectacolul a prezentat un amestec de momente vestimentare, de la ținute inspirate din secolul al XIX-lea, până la elemente împrumutate din jocul Roblox.

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite