Stela Popescu joacă în „Mamaia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stela Popescu, în lungmetrajul „Mamaia“
Stela Popescu, în lungmetrajul „Mamaia“

Actriţa Stela Popescu joacă în lungmetrajul „Mamaia", regizat de Jesus del Cerro şi produs de Alma Sârbu. Filmările producţiei au început luni, în Bucureşti, informează Mediafax.

După „Ho Ho Ho"“ şi „Naşa“, filme lansate cu mare succes în anii trecuţi, „S-a Furat Mireasa“ şi „Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie“, programate pentru lansarea în cinematografe anul acesta, producătorul Alma Sârbu şi regizorul Jesus del Cerro, specializaţi în comedii dedicate publicului larg, filmează zilele acestea „Mamaia“, cel mai nou proiect MediaPro Pictures. Iar rolul principal este jucat de nimeni alta decât de Stela Popescu.

Scenariul lui Collin Blair, după o idee a lui Bogdan Mirică, spune povestea unei bătrâne, Matilda, care ţine piept unui „afacerist“ feroce, unui rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda în care locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize, vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Stela Popescu este extrem de încântată de rol. „Invitaţia Almei mi-a făcut mare placere şi mi-a inspirat încredere încă de la prima discuţie pe care am avut-o. Rolul este foarte interesant şi cu priză la public, iar pentru mine, publicul este primul ca importanţă. Mărturisesc că sunt puţin emoţionată, pentru că eu nu am făcut roluri foarte mari în film, dar mă ajută extraordinar Jesus, care este un om calm, inteligent şi hotărât“ , a declarat aceasta.

Prima secvenţă, filmată luni, le-a adus împreună pe experimentata actriţă şi pe mai tânăra sa partenera de scenă. O situaţie normală, o vizită obişnuită pe care tânăra i-o face Matildei le-a dat ocazia celor două să se cunoască mai bine şi să îşi dea seama că se înţeleg de minune.

Filmările sunt programate să dureze trei săptămâni şi jumătate şi vor avea loc în Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite