Ştefan Bănică, mărturisiri despre familie: Lavinia este o mamă implicată şi o bună prietenă pentru ceilalţi doi copii ai mei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică Junior a vorbit într-un interviu recent despre relaţia copiilor săi cu Lavinia Pârva, actuala sa parteneră de viaţă. Artistul a povestit şi despre mezinul familiei, Alexandru, care are un an.

Ştefan Bănică Jr. a vorbit într-un interviu recent despre Ştefan şi Violeta, copiii pe care-i are din relaţii anterioare, şi despre mezinul Alexandru, copilul dăruit de Lavinia Pârva, actuala sa parteneră.

 „Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un „pitic' cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a spus Ştefan Bănică Jr. pentru revista Viva.

Artiştii Ştefan Bănică (52 de ani) şi Lavinia Pârva (35 de ani) s-au căsătorit civil în 2017, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, în Balcic, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la petrecere fără a şti, iniţial, ce sărbătoresc.

La finalul anului 2018, artistul a anunţat că vor deveni părinţi. „Doamenlor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani. Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară“, a mărturisit artistul. 

Ştefan Bănică mai are o fetiţă, în vârstă de 12 ani, din căsătoria cu Andreea Marin (2006-2013) şi un băiat în vârstă de 17 ani, Radu Ştefan Bănică, dintr-o relaţie de cinci ani cu Camelia Constantinescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite