George Burcea, sub acelaşi acoperiş cu Andreea Antonescu: „Nu pot fi prietenă cu el. Andreea e parte din familia mea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

După ce şi-a anunţat participarea în concursul„Ferma“, Andreea Antonescu, fostă colegă de trupă cu Andreea Bălan, recunoaşte că va fi o „situaţie sensibilă“ statul sub acelaşi acoperiş cu George Burcea, fostul soţ al prietenei sale.

La trei săptămâni de la debutul emisiunii „Ferma. Orăşeni vs Săteni” (PRO TV), Andreea Antonescu (38 de ani) se va alătură ca participant, ceea ce înseamnă că va fi colegă cu George Burcea - fostul soţ al Andreei Bălan. Cântăreaţa spune că nu se pune problema de o relaţie de prietenie cu acesta, dar că vor avea o relaţie de colegialitate.

„Am ştiut de la început că va fi o situaţie sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relaţia mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo şi vorbeam. În Fermă, relaţia va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relaţie de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este şi va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relaţie de prietenie“, a declarant Andreea Antonescu pentru click.ro

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite