Soțiile lui David Beckham și Prințul Harry, la cuțite. Ce acuzații i-a adus Victoriei ducesa de Sussex

0
Publicat:

După ce s-au dezvăluit presei detalii intime despre ei, David Beckham ar fi „absolut furios”, spun tabloidele britanice.

Victoria și David Beckham FOTO Profimedia
Victoria și David Beckham FOTO Profimedia

Prieteni la cataramă până de curând, între familiile Beckham și prinții de Sussex, Meghan Markle Harry a survenit o răceală.

Meghan Markle și Prințul Harry au suspectat că David și Victoria Beckham ar fi dezvăluit presei detalii intime despre ei, scrie unica.ro.

”Suspiciunea că David și Victoria ar fi dezvăluit presei detalii intime despre Meghan l-a lăsat pe fostul jucător de fotbal „absolut furios”. David și Victoria au fost prezenți la nunta lui Meghan și Harry și au susținut cuplul după mutarea lui Meghan în Marea Britanie”, a declarat o sursă pentru The Mail on Sunday.

Acuzațiile ar fi fost făcute într-o discuție telefonică aprinsă și le-ar fi destrămat relația. „Orice împăcare la acest moment este puțin probabilă”, a adăugat sursa.

Meghan Markel și Prințul Harry ar fi fost îngrijorat că prietenii lor apropiați fac dezvăluiri intime despre ei presei și erau foarte dornici să descopere despre cine era vorba.

Potrivit lui Tom Bower, Meghan o suspecta în particular pe Victoria Beckham, iar Prințul Harry a fost onest în această privință cu David.

Meghan Markle și prințul Harry
Meghan Markle și prințul Harry

 „Harry a fost foarte politicos, dar a fost o discuție destul de ciudată, iar David a fost umilit. În mod inexplicabil, Meghan s-a temut că Victoria ar fi fost în spatele dezvăluirilor – deși ideea că Victoria Beckham ar suna personal jurnaliștii pentru a da detalii intime este ridicolă – și a vorbit cu Harry despre asta”, mai declara o sursă pentru The Sun, în 2020.

„Harry este foarte protectiv cu Meghan așa că a decis să se ocupe de problemă direct, contactându-l pe David, care l-a pus imediat la punct. Au decis să treacă peste, dar a urmat o perioadă ciudată”, a mai spus sursa. Detaliile despre care Meghan ar fi fost preocupată erau câteva trucuri de frumusețe pe care ea și Victoria le discutaseră înainte de mutarea sa în Marea Britanie. „Mai târziu s-au gândit că, cel mai probabil, informațiile au fost făcute publice de un salon de beauty. S-au împăcat, dar a durat câteva luni”, a încheiat sursa atunci.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite