Gerard Pique, obligat să joace cu numele Shakirei pe tricou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona, echipa la care joacă Gerard Pique, a semnat un parteneriat cu Spotify prin care mari artiști se promovează în schimbul unor sume uriașe de bani. În meciul pierdut în weekend cu Real Madrid (1-3), formația blau-grana a evoluat cu logo-ul celebrului rapper canadian Drake. Acum se pregătește Shakira.

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în urmă cu 4 luni. Foto EPA EFE
Gerard Pique și Shakira s-au despărțit în urmă cu 4 luni. Foto EPA EFE

Totul pleacă de la parteneriatul de peste 300 de milioane de euro pe care echipa catalană l-a semnat cu Spotify, cel mai mare portal de streaming din lume. Datorită acestui angajament, Barcelona a purtat în premieră, pe tricoul de joc, logo-ul celebrului rapper canadian Drake, chiar în El Clasico. Bufnița este simbolul brand-ului artistului care a devenit primul din istorie care ajunge la 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify, scrie ProSport.

Acum, fundașul celor de la Barcelona ar putea fi obligat să poarte numele fostei sale partenere de viață pe tricoul de joc. Shakira va fi următoarea artistă care va apărea pe echipamentele celor de la Barcelona. Jurnalistul Moises Llorens a dezvăluit că între clubul catalan și cântăreața columbiană ar exista deja o înțelegere, iar în cel mai scurt timp logo-ul acesteia va fi pus pe kit-urile Barcei.

Shakira este pe cale să-și lanseze noul single „Monotonia”, despre care se spune că este inspirat chiar din viața celor doi. Relația Shakira Pique a durat 11 ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite