Sfatul valoros de creștere a copiilor pe care Drew Barrymore l-a primit: „Am obținut cele mai bune rezultate” VIDEO

0
Publicat:

Actrița Drew Barrymore a dezvăluit sfaturile pe care le-a primit și care i-au schimbat maniera în care își educă fiicele. În cadrul emisiunii „The Drew Barrymore Show”, care a fost difuzată marți, actrița, în vârstă de 48 de ani, a avut-o ca invitată pe experta în parenting și pe psihologa dr. Aliza Pressman, relatează People. 

Barrymore este mama a două fete: Olive, în vârstă de 11 ani, și Frankie, în vârstă de 9 ani. 

Mi-ați schimbat viața în mod deosebit. Fiica mea Olive, pe care Aliza o cunoaște, trecea printr-o fază, asta a fost cu ani în urmă, în care, atunci când se supăra, încercam să mă duc la ea și să o fac să se simtă mai bine", a început Barrymore. 

Drew Barrymore
Drew Barrymore are două fiice cu Will Kopelman. Foto: Shutterstock (Arhivă)

Acesta era ultimul lucru de care avea nevoie sau pe care și-l dorea. Nu înțelegeam, fie fugea, fie se întorcea la mine. Aliza m-a învățat să mă controlez, ceea ce, din nou, era ca și cum ar fi fost bine. Spuneai să intru în cameră și să spun doar: "Înțeleg că trecem printr-un moment"." 

„'Sunt aici, de cealaltă parte a ușii, așteptându-te. Când ești gata, eu sunt aici. Și ieșeam și respiram adânc. Am obținut cele mai bune rezultate pe care le-am avut vreodată în viața mea de părinte de pe urma acestui lucru și nu a fost niciodată o cale de mijloc la care m-am gândit", a împărtășit actrița. 

„Să ne stăpânim pe noi înșine”

Cred că suntem atât de speriați de sentimentele puternice, încât vrem să le înlăturăm. Și fugim de ele”, a spus dr. Pressman. 

„Iar mesajul este de genul: "Ne este frică de sentimente". Iar sentimentele nu sunt periculoase!" a continuat dr. Aliza. „Să fim capabili să ne stăpânim pe noi înșine, ca adulți, și să spunem: 'Bine, nu sunt fugărit de un urs. Fiica mea nu este urmărită de un urs'. Adică, nu este o urgență. Este un sentiment"

„Și este logic să le ai și este logic să vrei să te asiguri că copilul tău este fericit", a afirmat Dr. Aliza. 

 „Dar avem nevoie ca copiii noștri să știe cum să se îmbrace în funcție de vreme și să nu încerce să controleze vremea", a replicat ea. „Pentru că nu putem. Așa că, mai bine să înțeleagă cum să gestioneze sentimentele și că acestea sunt suportabile și că nu ne sperie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite