Sean „Diddy“ Combs, o nouă învinuire de agresiune sexuală. Ce acuzații îi aduce un producător muzical

0
Publicat:

Sean Combs a fost dat în judecată de un producător muzical care l-a acuzat de agresiune sexuală și de faptul că a fost obligat să întrețină relații sexuale cu lucrători sexuali.

Sean „Diddy" Combs este acuzat de agresiune sexuală. Foto: getty (Arhivă)
Sean „Diddy" Combs este acuzat de agresiune sexuală. Foto: getty (Arhivă)

Rodney "Lil Rod" Jones susține că a fost victima unor tatonări și atingeri sexuale nesolicitate în timp ce lucra pentru rapper la ultimul său album, scrie www.bbc.com.

Acesta este al cincilea proces cu acuzații de agresiune sexuală împotriva lui Combs.

Răspunzând la procesul depus la un tribunal din New York, un avocat al artistului a declarat că este "pură ficțiune".

Avocatul lui Combs, Shawn Holley, a adăugat: "Avem dovezi copleșitoare și incontestabile că afirmațiile sale sunt minciuni complete. Vom aborda aceste afirmații aberante în instanță și vom lua toate măsurile adecvate împotriva celor care le fac".

Potrivit documentelor judiciare, producătorul muzical a locuit și a călătorit cu Combs între septembrie 2022 și noiembrie 2023.

Avocații săi spun că a fost drogat și "își amintește că s-a trezit dezbrăcat, amețit și confuz. El se afla în pat cu două lucrătoare sexuale și cu domnul Combs".

De asemenea, Jones susține în procesul său că rapperul "îl pregătea pentru a-l face să treacă drept prietenul său" și că "se implica în activități ilegale grave".

În proces au fost incluse mai multe fotografii de la petrecerile din casa lui Combs. Documentele din instanță susțin că fotografiile includ fete minore și lucrători sexuali care ar fi fost aprovizionați cu droguri.

Printre ceilalți inculpați menționați în proces se numără fiul lui Combs, Justin, șefa sa de personal, Kristina Khorram, directorul executiv al Universal Music Group, Sir Lucian Grainge, și fostul director executiv al Motown Records, Ethiopia Habtemariam.

În pproces se susține că Grainge, Habtemariam, Motown Records, Love Records și Universal Music Group "nu au monitorizat, avertizat sau supravegheat în mod adecvat" acțiunile dlui Combs, ale fiului său și ale șefului său de personal.

Un reprezentant al lui Justin Combs a declarat pentru site-ul TMZ că "sunt numai minciuni" și că acesta este un "exemplu clar al unei persoane disperate care ia măsuri disperate în speranța unei zile de plată".

Jones cere 30 de milioane de dolari.

Cazul juridic este a cincea acțiune de acest fel împotriva lui Combs.

Fosta iubită a artistului în vârstă de 54 de ani, Cassandra "Cassie" Ventura, l-a dat în judecată în noiembrie, susținând că directorul casei de discuri a violat-o în 2018 și a supus-o la ani de abuzuri sexuale și fizice.

Muzicienii au soluționat procesul două zile mai târziu. "Am decis să rezolv această problemă pe cale amiabilă, în termeni în care am un anumit nivel de control", a declarat Ventura într-o declarație.

Alte patru acuzatoare au intentat acum procese împotriva lui.

Una dintre ele a afirmat că Combs a drogat-o și a agresat-o sexual și apoi a arătat altora înregistrări video cu agresiunea, în timp ce o altă femeie a afirmat că Combs și un alt bărbat au violat-o pe rând pe ea și pe prietena ei la începutul anilor 1990.

Combs a negat toate acuzațiile care i se aduc, iar în decembrie a declarat: "Permiteți-mi să fiu absolut clar: nu am făcut niciunul dintre lucrurile îngrozitoare care sunt acuzate. Voi lupta pentru numele meu, pentru familia mea și pentru adevăr".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite