O nouă plângere de agresiune sexuală împotriva rapperului Puff Daddy. Starul este acuzat de viol în grup

0
Publicat:

Rapperul Sean Combs, alias Diddy sau Puff Daddy, a fost vizat miercuri de o nouă plângere în civil în care este acuzat că a violat în grup o tânără de 17 ani în 2003, a patra acuzaţie de agresiune sexuală în trei săptămâni pentru legenda hip-hop-ului, informează AFP.

Rapperul american, o acuzație de viol FOTO Getty Images
Rapperul american, o acuzație de viol FOTO Getty Images

Plângerea îl acuză pe Sean Combs, alături de preşedintele companiei sale de producţie Bad Boy Records, Harve Pierre, şi de o a treia persoană, că au incitat-o pe adolescentă să îi urmeze într-un avion privat din Detroit, Michigan, până la studioul acestuia din New York, unde ar fi obligat-o să bea şi au drogat-o înainte de a o forţa să întreţină relaţii sexuale, relatează Agerpres.

Au atacat o adolescentă

Plângerea, depusă miercuri la New York, include fotografii ale fetei, cu faţa blurată, în studiourile de producţie în compania lui Sean Combs.

"(Ei) au atacat o adolescentă vulnerabilă în cadrul unei scheme de trafic sexual (...) şi au violat-o în grup. Depravarea acestor acte abominabile a marcat-o, fără să fie surprinzător, pe clienta noastră pe viaţă'', a subliniat Douglas H. Wigdor, avocatul reclamantei rămase anonime. Reclamanta solicită compensaţii financiare, fără a preciza suma.

La jumătatea lunii noiembrie, fosta parteneră a lui Diddy, cântăreaţa de R&B Cassie, pe numele real Casandra Ventura, a fost prima care a depus o plângere în civil pentru viol şi violenţă fizică, bazându-se pe o lege a statului New York care a dat posibilitatea, timp de un an, victimelor violenţelor sexuale să depună o plângere în civil chiar şi pentru fapte care fuseseră prescrise.

Drogată și agresată sexual

Două zile mai târziu, Sean Combs şi fosta sa iubită au anunţat o înţelegere "amiabilă", ale cărei detalii nu au fost dezvăluite. De atunci, însă, alte două femei au depus plângeri, dintre care una cu faţa descoperită, acuzându-l de fapte care datează din 1992: rapperul ar fi "drogat-o, agresat-o sexual şi abuzat-o", o scenă pe care acesta a filmat-o pentru a o ameninţa apoi că o va difuza ca "revenge porn".

Sean Combs, acum în vârstă de 54 de ani, un rapper devenit om de afaceri miliardar datorită companiei sale de producţie şi a investiţiilor sale în modă şi băuturi alcoolice, a negat cu tărie acuzaţiile.  

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite