Roxana Ciuhulescu pleacă de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Ciuhulescu pleacă de la trustul Pro, după 13 ani petrecuţi în calitate de prezentatoare a emisiunii Pro Motor, pentru a-şi finaliza proiectele în care este implicată.

Într-o postare pe blogul personal, Roxana Ciuhulescu spune că a fost una dintre cele mai grele decizii pe care le-a luat, dar nu regretă că părăseşte trustul din Pache Protopopescu. „Ei bine, a sosit momentul să-mi iau rămas bun de la Pro TV, a fost poate cea mai dificila decizie a vieţii mele şi nu, n-am luat-o în urma unui impuls de moment, ci am cântarit-o 18 luni. Probabil că se vor specula multe idei pe seama plecării mele din cel mai mare trust media, însa ce pot să vă spun este că niciodata n-am sa vorbesc de rău acest trust, ba din contră, am numai cuvinte de laudă la adresa lui“, spune fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor.

Decizia Roxanei are la bază proiectele de viitor în care este implicată, după cum afirmă pe blogul său. Pentru moment, vedeta vrea să stea departe de lumina reflectoarelor şi să ridice nivelul celor două proiecte personale în care este implicată, ambele cu legătură în lumea autor: Guidare Pilotare, şcoală de pilotaj şi conducere defensivă şi o şcoală de şoferi, în calitate de imagine a acesteia.

Ce a însemnat Pro Motor

„Pro Motor a fost şi va rămâne un brand cunoscut, un proiect care nu o să moară chiar dacă eu am plecat din el. Iubesc enorm Pro Motor şi mi se rupe sufletul că mă despart de el însă în viaţă trebuie să evoluăm şi deşi am continuat împreuna în a evolua, eu simt ca pot mai mult. Această emisiune a aparut în 1996 şi pe la cârma ei au trecut mai mulţi prezentatori (Florin Chiriac, Dan Bitman, Eugenia Serban şi Alexandra Dinu), însă din 2000 şi până azi, am reuşit să fac echipă strânsă cu ea. A fost emisiunea care mi-a venit mânuşă şi care mi-a adus multe satisfacţii“, arată Roxana în postarea de pe blog.

„Probabil că multi se vor intreba ce urmează să fac mai departe, nu? În momentul de fată am două proiecte personale, ambele având legatură cu lumea auto. Unul din ele se numeste Guidare Pilotare, şcoală de pilotaj şi conducere defensiva pe care am adus-o în România împreuna cu doi prieteni, iar celălalt este Şcoala de şoferi Teo, pentru care eu sunt imagine şi care împreună cu Marius Teodorescu (proprietarul ei), o vom ajuta sa rămână nr. 1 în România“, mai spune ea.

„Deocamdată nu mi-am propus să mă reîntorc în tv, cel puţin nu acum, însă este foarte posibil ca în viitorul apropiat să semnez şi cu o televiziune, neexcluzând şi reîntoarcerea mea în Pro TV“, încheie vedeta.

Cele mai lungi picioare din showbizz

Până de curând, Roxana Ciuhulescu era considerată vedeta cu cele mai lungi picioare din România, la 1,22 metri. Însă, o fostă pretendentă la titlul de Miss Universe România, Daniela Aciu, şi-a adjudecat titulatura cu doar un centimetru în plus. Pe lângă picioare, Daniela s-a remarcat cu dimensiunile aproape ideale, 90-63-90, la 1,84 metri înălţime. Cele mai lungi picioare, care au ajuns şi în Cartea Recordurilor, le are o rusoaică, Svetlana Pankratova, care măsoară 1,32 de metri.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite