Roxana Ciuhulescu, şofer de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Ciuhulescu spune că a avut emoţii la primă oră de şofat
Roxana Ciuhulescu spune că a avut emoţii la primă oră de şofat

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii „Pro Motor“, difuzată de Pro TV în fiecare sâmbătă, urmează cursurile şcolii de şoferi de autobuz şi camion.

Până la sfârşitul anului, Roxana îşi doreşte să aibă permisul de conducere profesionist, valabil pentru toate categoriile de autovehicule.

Vedeta spune că emoţiile n-au lipsit la primă oră de şofat autovehicule de mare tonaj.

„«Tulai Doamnie», am zis când m-am văzut la volanul monstrului şi am început să strig pe fereastră «Păzeeea»! Am condus mai întâi un autobuz şi aveam senzaţia că nu se mai opreşte monstrul, că nu răspunde pedala, aşa că am călcat-o până la podea. Nu ştiu câte nasuri s-au rupt în autobuz, dar ştiu că m-au trecut toţi fiorii. Mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc cu volumul maşinii, dar când am avut de condus camionul, deja părea floare la ureche. Să vedem cum va fi şi când voi conduce camion cu remorcă, atunci, da, parcare cu spatele", povesteşte amuzată femeia cu cele mai lungi picioare din showbizul românesc.

După ce va avea în buzunar permisul de şofer profesionist, Roxana va putea să facă teste pe camioane şi autobuze în emisiunea pe care o prezintă de 10 ani. Dincolo de asta, vedeta visează să-şi plimbe familia şi toţi prietenii într-un autobuz. „Ar fi o vacanţă de vis", mărturiseşte prezentatoarea TV. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite