Robert De Niro, replică nervoasă la tribunal, în timpul procesului cu fosta sa asistentă. „Să-ți fie rușine!”

0
Publicat:

Robert De Niro i-a strigat „Rușine să-ți fie!” fostei sale asistente personale, în sala de judecată, în timp ce a respins afirmațiile conform cărora ar fi un șef abuziv și înjositor.

Actorul Robert De Niro FOTO Shutterstock
Actorul Robert De Niro FOTO Shutterstock

De Niro a insistat că nu a fost „niciodată abuziv”, dar a recunoscut că ar fi putut să o numească „răsfățată”, când a ratat o întâlnire pentru că ea nu l-a trezit, notează BBC News.

„M-am supărat o dată”, a spus el, potrivit Associated Press.

Actorul din „Raging Bull” și „Taxi Driver” a acceptat că a „mustrat-o” cu acea ocazie și a fost „supărat”, dar nu abuziv.

De Niro a respins, printr-o mărturie, acuzațiile fostei asistente, Chase Robibnson, conform cărora în timpul pe care ea a lucrat pentru el a fost tratată ca o servitoare, a transmis Deadline.

„Ea sugerează că am pus-o în genunchi să frece podelele”, a spus el.

„Nu a existat niciodată vreo desfrânare, lipsă de respect sau ciudățenie pe care ea încearcă să le insinueze”, a mai adăugat De Niro, înainte de a se uita la femeie și a exclama: „Să-ți fie rușine, Chase Robinson!”

Atitudinea lui De Niro în fața acuzațiilor

El a recunoscut că i-a cerut să îl scarpine pe spate o dată sau de două ori, atunci când avea o mâncărime într-un loc la care nu putea ajunge, dar a spus că „nu a făcut acest lucru din lipsă de respect”.

Printre altele, fosta asistentă personală a actorului a mai spus că o dată acesta i-a cerut să-i livreze un martini de la restaurantul Nobu, într-un Uber, noaptea târziu.

„Așa ar putea fi”, a răspuns De Niro, potrivit Times.

Când a fost întrebat dacă a sunat-o de două ori pentru că voia să-i cumpere fiului său adolescent un bilet de autobuz, actorul a răspuns: „Așa și?”

El a negat faptul că ar fi știut că ea era la înmormântarea unui membru al familiei, în acel moment.

Sarcini „stereotipic feminine”

Chase Robinson a devenit asistenta actorului în 2008, înainte de a fi promovată la funcția de vicepreședinte de producție și finanțe la compania sa, Canal Productions.

Ea a plecat în 2019 și l-a dat în judecată pe dublu câștigător al Oscarului, cerând despăgubiri în valoare de 12 milioane de dolari.

Fosta asistentă susține că actorul a plătit-o prost pentru că este femeie, a făcut comentarii sexiste, a tratat-o ​​ca pe o „soție de birou” și i-a atribuit sarcini „stereotipic feminine”, cum ar fi repararea hainelor și spălatul rufelor.

De Niro a declarat, luni, instanței că acuzațiile ei sunt „toate niște prostii”.

La rândul său, el o dă în judecată pe Robinson pentru 6 milioane de dolari, acuzând-o că a transferat necorespunzător peste 450.000 de dolari în contul ei personal, că a cheltuit zeci de mii de dolari din banii companiei pe mâncare, călătorii și alte servicii personale și că urmărea Netflix în timpul programului de serviciu.

Avocații ei au spus că ar fi vorba despre „acuzații false”. Procesul de la New York este de așteptat să dureze două săptămâni.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite