Tyler Christopher, actorul din „General Hospital”, a murit la 50 de ani. Dramele prin care a trecut VIDEO

0
Publicat:

Tyler Christopher, actorul cunoscut pentru rolurile sale din „General Hospital" și „Days of Our Lives", a murit la vârsta de 50 de ani, notează CNN. Mai multe drame i-au marcat viața și a luptat cu dependența de alcool.

Actorul a murit marți dimineață, a declarat, pentru CNN, reprezentantul lui Christopher, Chi Muoi Lo.

„Această veste a fost incredibil de șocantă și sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat și, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii și familia sa care l-au iubit atât de mult", se arată în declarație.

Maurice Bernard, colegul lui Christopher din „General Hospital", s-a arătat devastat de moartea actorului.

„Tyler a fost un individ cu adevărat talentat care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat și s-a bucurat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc. (...) Suntem mai mult decât devastați de pierderea prietenului nostru drag și ne rugăm pentru copiii și tatăl său", a transmis Maurice Bernard.

Tyler Christopher. FOTO Facebook Tyler Christopher
Tyler Christopher. FOTO Facebook Tyler Christopher

Tyler Christopher a fost căsătorit cu actrița Eva Longoria între 2002 și 2004.

În 2008, s-a căsătorit cu reporterul ESPN Brienne Pedigo, cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit în 2021, potrivit People.

Motivul pentru care a renunțat la „General Hospital"

Christopher a interpretat popularul personaj Nikolas Cassadine din „General Hospital" în diferite momente între 1996 și 2016, rol pentru care a obținut, de-a lungul timpului, un premiu Daytime Emmy și alte patru nominalizări, potrivit CNN.

Într-un interviu din 2017 pentru Soap Opera Digest, Christopher mărturisea că a părăsit „General Hospital" pentru a-și lua un „concediu personal" și că, în cele din urmă, nu a mai ajuns să se întoarcă în serial.

Între 2018 și 2019, a jucat rolul lui Stefan DiMera în telenovela NBC „Days of Our Lives", interpretare pentru care, de asemenea, a fost nominalizat la Daytime Emmy.

În 2019, a trecut printr-o operație de craniotomie, după ce a căzut în baie, acasă, și s-a rănit la cap. 

A luptat cu depresia bipolară și cu dependența de alcool

În mai 2021, actorul a fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank, sub suspiciunea de intoxicare în public, potrivit LA Times.

„Tyler a fost un susținător al unei mai bune sănătăți mintale și al unui tratament mai bun pentru consumul de substanțe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară și cu alcoolul", a scris Bernard în postarea sa de pe Instagram marți.

„M-am gândit din nou la Tyler weekendul trecut când Matthew Perry a murit”

Jurnalista Amy Kaufeldt, prietena de-o viață a actorului, a postat și ea un mesaj tulburător pe rețelele sociale. 

„Tyler și cu mine suntem prieteni dragi încă de la grădiniță, crescând împreună în Delaware, Ohio. L-am admirat pentru succesul său în actorie, dar, mai important, i-am respectat profund dorința de a deveni treaz și de a-i ajuta pe alții care se luptă cu dependența. Anul trecut, am împărtășit amintiri plăcute despre el din copilărie și de-a lungul anilor. (...) M-am gândit din nou la Tyler weekendul trecut când Matthew Perry a murit, știind că îi va fi greu. N-am sunat.. Am inima frântă și plină de regrete. Spune-le oamenilor pe care îi iubești că îi iubești. Nu lăsa să treacă un minut. Nu renunța la prietenii tăi atunci când ei se chinuie!”, a scris jurnalista pe Facebook.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite