Ultimul mesaj al lui Matthew Perry parcă i-a prevestit moartea tragică. „Apa caldă care se învârte...”

0
Publicat:

Știrea tragică a morții actorului Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său din celebrul serial „Friends”, a zguduit lumea showbiz-ului. Vestea sa tulburătoare a venit la doar câteva zile după ce a postat un mesaj, aparent inofensiv, pe rețelele sociale.

Matthew Perry a murit fulgerător, la vârsta de 54 de ani FOTO Shutterstock
Matthew Perry a murit fulgerător, la vârsta de 54 de ani FOTO Shutterstock

Ultima postare a lui Matthew Perry de pe platformele de socializare parcă i-ar fi prevestit sfârșitul.

Ultima postare în jacuzzi

Este vorba despre o fotografie în care a fost surprins într-un moment de relaxare în jacuzzi, la vila sa din Los Angeles.

Imaginea a fost distribuită în urmă cu șase zile. Actorul privea orașul pe timp de noapte, cu căștile pe urechi. Descrierea sa a fost următoarea:

„Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman.”

Cu greu se putea anticipa drama care urma să aibă loc.

Matthew Perry a fost găsit fără suflare în propriul jacuzzi, iar sursele citate de TMZ au transmis că actorul s-ar fi înecat accidental. La locul tragediei nu s-au găsit substanțe toxice sau droguri, și nu există indicii că moartea ar fi fost violentă.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat că ofițerii au răspuns la un apel privind decesul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, fără a confirma, inițial, identitatea sa.

Actorul părea să aibă o stare bună de sănătate

În ultimele sale ore de viață actorul a jucat pickleball. Partida a durat două ore de, dovedindu-se încă o dată că Perry era într-o stare aparent bună de sănătate.

Pe 21 octombrie, Matthew Perry a fost observat părăsind un restaurant popular din Los Angeles, alături de un prieten, având cu el o pungă cu mâncare. Chiar dacă fanii au remarcat că era nebărbierit, nu existau semne de probleme de sănătate evidente.

Tragedia care a lovit lumea entertainment-ului a lăsat în urmă un gol dureros și un șoc profund.

Moartea prematură a lui Matthew Perry la vârsta de 54 de ani reprezintă o pierdere pentru industria filmului și pentru fanii care au iubit personajul său iconic, Chandler Bing, din „Friends”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite