Fosta asistentă a ducesei de York a fost ucisă în propriul apartament. „Sunt șocată. Mi se rupe inima”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jenean Chapman, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Comitatul Dallas, Texas, luni după-amiază, a anunțat Departamentul de Poliție din Dallas, potrivit Sky News. Ea a fost asistenta personală a ducesei de York, Sarah Ferguson, timp de patru ani, între 2001 și 2005.

Sarah Ferguson (stânga) și Jenean Chapman FOTO Instagram
Sarah Ferguson (stânga) și Jenean Chapman FOTO Instagram

Marți, medicii legiști au concluzionat că Jenean Chapman a fost ucisă, însă autoritățile nu au făcut publice detalii suplimentare. În aceeași zi, poliția l-a arestat pe soțul victimei, James Patrick, în vârstă de 48 de ani. Rudele femeii susțin că cei doi erau căsătoriți de câteva luni și că aveau o relație dificilă de ani de zile.

Sora ei, Nicole Marshall, a declarat: Am fost șocați, pentru că înainte de căsătorie a fost o relație de tip on-and-off”.

Ducesa de York, Sarah Ferguson, a scris, vineri, pe Instagram, că este șocată de incident. „Jenean a fost loială, muncitoare, frumoasă și distractivă și mi se rupe inima pentru familia și prietenii ei”, este mesajul postat alături de o fotografie cu cele două.

„Sunt șocată și întristată să aflu că Jenean Chapman, care a lucrat cu mine ca asistent personal cu mulți ani în urmă, a fost ucisă în Dallas, la doar 46 de ani. M-am auzit cu ea acum câteva luni și părea atât de fericită. Familia ei strânge bani pentru a-i transporta cadavrul înapoi la New York și pentru a plăti cheltuielile legale și de înmormântare. Voi face o donație și voi sprijini familia în orice mod posibil, vă rugăm să ajutați dacă puteți”, a mai scris ea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite