Revine Meghan Markle pe platourile de filmare? „O vor înapoi și sunt pregătiți să plătească oricât e nevoie”

0
Publicat:

Meghan Markle ar putea reveni pe micile ecrane, după ce i s-ar fi oferit un „rol de vis”. Ducesa de Sussex ar urma să se întoarcă într-o producție derivată a serialului „Suits/Costume”, relatează Mirror.

Meghan Markle
Meghan Markle a dat viață personajului Rachel Zane în serialul „Suits”. Foto: GettyImages (Arhivă)

Conform unor noi informații, NBCUniversal a primit undă verde pentru a realiza „Suits: Los Angeles”. Aaron Korsh, care este prietenul ducesei de Sussex și creatorul serialului „Suits”, ar fi scris deja scenariul pentru mai multe episoade. 

În plus, potrivit sursei citate, Meghan Markle a primit și șansa de a regiza un episod din serialul derivat. Astfel, ea ar urma să-și facă debutul ca regizor la Hollywood. 

Potrivit The Express, o sursă importantă din producție a declarat că au loc discuții pe marginea contractului între rețeaua de televiziune și puternica agenție de talente WME. Sursa a adăugat: „Aceasta se anunță a fi una dintre cele mai mari înțelegeri ale anului în materie de televiziune”. 

Aceeași sursă a mai adăugat că „Meghan se află într-o poziție de comandă", dezvăluind: „Ei o vor înapoi și sunt pregătiți să plătească oricât e nevoie pentru a o aduce". Ulterior, a mai spus că un anunț oficial ar putea fi făcut luna viitoare, iar filmările pentru acest spin-off ar putea începe la scurt timp după aceea. 

The Express a mai relatat faptul că „Suits: Los Angeles” „va avea un personaj principal feminin care seamănă atât de mult cu cel al lui Rachel, rolul anterior al lui Meghan", acest personaj fiind descris ca fiind „făcut pe măsură" și un „rol de vis" pentru ducesă. 

Meghan Markle a dat viață personajului Rachel Zane în serialul „Suits”. După ce s-a căsătorit cu prințul Harry, ea a anunțat că se retrage din actorie. La acel moment ea a precizat că a luat această decizie pentru a se putea concentra pe noile sale îndatoriri ca membru al familiei regale britanice. Însă în anul 2020, ea și prințul Harry au renunțat la calitatea de membri ai familiei regale și s-au mutat în SUA. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite