Reacţia iubitului Elenei Udrea. Alexandrov îi consideră „criminali” pe judecătorii care au trimis-o la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Adrian Alexandrov, iubitul fostului ministru Elena Udrea, îi consideră „criminali” pe judecătorii care au trimis-o la închisoare, solicitând excluderea lor din magistratură şi apelând la justiţia divină.

Alexandrov scrie într-o postare publicată pe Facebook, că Elena Udrea a trebuit să se supună unei „execuţii” ca pe vremea inchiziţiei, spunând că i s-a refuzat oportunitatea ca să i se rejudece cauza precum lui Victor Ponta sau Iulian Bădescu şi Şerban Pop, ale căror cazuri au fost admise. 

„ICCJ încalcă Constitutia României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curtii Constituţionale a Romaniei. Preşedintele completului de judecată Ana Hermina Iancu ( magistrala decizia ei), a stabilit ca trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalti magistraţi criminali si anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu si Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluşi din magistratură. La final, i-aş întreba pe inchizitorii mai sus amintiţi, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?”, a scris Adrian Alexandrov pe Facebook. 

„Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiţiei, este vorba de justiţia divină, de ea nu veti scăpa niciodată, e mereu dreapta si nu judeca stramb ca voi!”, a mai adăugat iubitul fostului ministru.  

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite