Rapperul Macklemore, impresionat de „doamna cu marioneta” din Cluj: „Găsiți-o! E o creatoare de magie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venit în România pentru a urca pe scenă festivalului Electric Castle 2023, rapperul american Maklemore a rămas impresionat de păpușile proprietarei unui mic magazin din Cluj și de creatoarea lor.

Rapperul a descris pe Facebook plimbarea sa pe „frumoasele străzi din Cluj-Napoca”.

„Partea mea preferată a fost întâlnirea cu femeia cu marioneta. Avea un mic magazin în care abia s-a mutat acum 3 săptămâni și le face manual pe toate. Nu am putut să nu mă minunez de ideea de a face păpuși de animale și de a o duce la nivelul de <<Știi ce, mă apuc să deschid un magazin pentru astea". Cred că îi place la nebunie. Le-am cumpărat copiilor câte un animal ales cu grijă și unul pe care eu și @baba_g îl putem împărți. Ea nu avea idee că voi cânta în fața a 45.000 de oameni în câteva ore. Îmi place asta. Suntem cu toții doar oameni, muncim, facem lucruri, ne vindem arta și sperăm că se conectează”, a scris artistul pe Facebook. 

image

„Păpușile sunt al naibii de tari”

Maklemore a postat fotografii cu proprietara magazinului și alte câteva instantanee din Cluj și a vorbit despre bucuria de a face ceea ce îți place. 

Dacă suntem norocoși, ne găsim bucuria și scopul de a face lucrurile care ne pun mâncare pe masă. Probabil că ea nu va vedea niciodată asta. Dar îi respect cu adevărat măiestria artistică și ceea ce face. Cred că păpușile sunt al naibii de tari, iar ale ei au cele mai fermecătoare personalități. Îmi place viața, accentele și caracterul care prinde viață atunci când pui o marionetă în mână. Încă mai am păpușa mea  maimuță <<Fooey>> de când eram copil. O pun din când în când și încerc să le explic copiilor cât de luminați au fost anii 1980”. a scris rapperul pe pagina de socializare.

Artistul și-a încheiat postarea cu un mesaj pentru cei care vizitează orașulȘ

Dacă sunteți în Cluj România găsiți-o. E o creatoare de magie. Mi-a reamintit...Tot ce trebuie este o idee, execuție și repetare. Încercarea. Asta e tot ce trebuie să facem”.

Un rapper underground în spirit, dar superstar internațional conform palmaresului de vânzări și premii (nu mai puțin de 4 premii Grammy pentru albumul de debut), Macklemore este primul artist rap care a ajuns headliner la o ediție Electric Castle. Macklemore a reușit să rămână memorabil de la „Thrift Shop”, single de debut și primul No. 1 în US, și să revină mereu în clasamente cu noi hit-uri ca „Heroes” sau „Same Love”.

Este primull său concert în România, rapperul a venit cu un album proaspăt lansat și cu un show care să compenseze absența de pe scene din ultimii ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite