Rapperul american Sean „Diddy" Combs, tată pentru a șaptea oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul american Sean „Diddy” Combs a anunțat în urmă cu o săptămână printr-o postare publicată pe Twitter că este din nou tată, o fetiță care se va numi Love Sean Combs, relatează DPA. 

Sean „Diddy” Combs
Sean „Diddy” Combs a devenit tată pentru a șaptea oară. Foto: Getty (Arhivă)

Rapperul mai are șase copii din mai multe relații anterioare: Quincy Taylor Brown, Justin Dior, Christian Casey, Chance, D'Lila Star şi Jessie James Combs.  

Conform revistei Billboard, Combs şi-a schimbat numele de scenă şi a adoptat pseudonimul „Love" în anul 2017, pe care l-a legalizat apoi ca nume oficial al său, în 2021, fiica lui purtând şi ea acest prenume, scrie Agerpres.

Potrivit revistei People, Sean „Diddy" Combs a avut în perioada recentă o relaţie cu o cântăreaţă rap, Yung Miami, membră a grupului City Girls şi al cărei nume real este Caresha Romeka Brownlee.  

Cei doi au declarat în interviuri separate că „suntem singuri, dar ne întâlnim" şi că relaţia lor nu este una exclusivă, fiindcă au întâlniri romantice şi cu alte persoane. 

 Quincy Taylor, Christian Casey şi gemenii D'Lile Star şi Jessie James sunt copiii pe care rapperul american îi are cu fosta lui parteneră de viaţă Kim Porter, care a murit din pricina unei pneumonii severe în anul 2018, la vârsta de 47 de ani. El mai are o fiică, Chance, cu Sarah Chapman, şi un fiu, Justin Dior, cu Misa Hylton. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite