Topul Forbes al celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume: cine l-a detronat pe rapper-ul Sean „Diddy“ Combs FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista Forbes a întocmit topul celor mai bogaţi cântăreţi hip-hop de anul acesta. Astfel, pentru prima dată în ultmii ani, raperul Sean „Diddy“ Combs a fost devansat de un alt artist.

Rapperul şi producătorul muzical Jay-Z (48 de ani) a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat artist hip-hop din 2018, devansându-l pe Sean „Diddy” Combs, care a deţinut acest titlu în 2017, scrie News.ro. 

Este pentru prima dată când Jay-Z se află în fruntea listei anuale. 

Potrivit Forbes, averea netă a lui a crescut în ultimul an de la 810 milioane de dolari la 900 de milioane de dolari. Aceasta este datorată şi creşterii valorii acţiunilor lui la Armand de Brignac şi D’Ussé.

Lista Forbes a fost realizată luându-se în calcul veniturile din trecut ale starurilor, evaluarea proprietăţilor curente, precum şi pe baza datelor furnizate de analişti financiari, avocaţi şi jucători din piaţă.

image

Jay-Z, alături de Beyonce FOTO Guliver/Getty Images

 

Sean Diddy a coborât pe poziţia secundă, cu 825 de milioane de dolari. În urmă cu un an, averea lui era de 820 de milioane de dolari.

  

„Sunt o persoană de condiţie medie“, declara Sean „Diddy“ Combs pentru Forbes, în urmă cu câteva luni. „Am început afacerile la vârsta de 12 ani, livrând ziare şi curăţând băile benzinăriilor şi chiar având slujbe ca dansator şi stilist“, a mai spus Diddy. Anul trecut, Sean Diddy ocupa prima poziţie în topul Forbes al celor mai bine plătiţi muzicieni din lume. 

image

FOTO Guliver/Getty Images

Dr. Dre s-a menţinut pe locul al treilea, cu o avere netă de 770 de milioane de dolari, după ce anul trecut se afla în listă cu 740 de milioane de dolari.

image

Dr. Dre FOTO Forbes

Lista celor cinci artişti hip-hop este completată de Drake şi Eminem, care se află la egalitate, cu câte 100 de milioane de dolari.

image

Drake FOTO thedrake.ca

Eminem FOTO Getty

Eminem FOTO Guliver/Getty Images

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite