Proprietarul Ferrari, șocat de mașinile pe care le-a văzut în fața unui restaurant din București

0
Publicat:

Piero Ferrari este proprietarul companiei care produce celebrele mașini sport de lux și este căsătorit cu românca Romina Gingașu.

Piero Ferrari și Romina Gingașu FOTO: Arhivă
Piero Ferrari și Romina Gingașu FOTO: Arhivă

Piero Ferrari, unul din proprietarii companiei de autoturisme, formează de mai mulți ani un cuplu cu românca Romina Gingașu. Cei doi sunt căsătoriți și fac vizite dese în România, acolo unde Romina deține câteva afaceri.

Aceasta a vorbit recent într-un interviu la Digi 24 despre lumea bogată din România și ce reacție a avut Piro Ferrari când în fața unui restaurant din București a văzut parcate șase mașini de lux: trei Ferrari și trei Lamborghini.

„Nu este ok (ca bogăția să fie afișată - n.n.) Chiar râdeam cu Piero când am venit prima dată cu el în România și eram în fața unui restaurant de pe șoseaua Nordului. Erau în fața restaurantului trei Ferrari și trei Lamborghini. Piero a zis că dacă era așa ceva în Italia, venea Guardia di Finanza ( institutie din Italia responsabilă cu combaterea criminalității financiare și a contrabandei -n.n.) și îi aresta pe toți. Așa ceva nu vezi în Italia. Practic nu vezi, poate doar la Monaco...”, a povestit Romina Gingașu.

Citiți mai multe în Click.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite