Generozitatea colosală a lui Ferrari în sărbătorile de iarnă: Romina Gingașu dezvăluie ce prime de Crăciun primesc angajații

0
Publicat:

Ferrari dă dovadă de o generozitatea colosală în raport cu angajații săi, cu atât mai mult în preajma sărbătorilor de iarnă. Romina Gingașu, soția moștenitorului și actualului patron al companiei a făcut publică suma oferită drept primă de Crăciun.

ferrari sigla

Romina Gingașu, în vârstă de 34 de ani, a adus în atenția publicului informații de senzație cu privire la primele de Crăciun oferite de Ferrari, compania condusă de soțul ei, Piero Ferrari.

Învitată în emisiunea „În fața ta” de la postul de televiziune Digi24, românca a oferit detalii picante despre motivele căsătoriei cu moștenitorul și patronul Ferrari, în vârstă de 77 de ani, precum și despre generozitatea companiei, în perioada sărbătorilor.

Romina a povestit că pentru ea Ferrari nu reprezintă doar o companie pentru ea, ci o adevărată onoare. Ce contează cu atât mai mult este faptul că toți angajații sunt motivați și vin cu un zâmbet larg pe chip, la locul de muncă.

„Când intru în companie, simt că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari. Toată lumea zâmbește, există un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți”, a spus soția afaceristului, în cadrul interviului.

17.000 de euro primă de Crăciun

Romina a dezvăluit cu mândrie că, în acest an, fiecare membru al echipei va primi o primă de Crăciun impresionantă în valoare de 17.000 de euro. A subliniat că această sumă este în creștere față de anii precedenți și că reflectă performanța companiei.

„Sunt peste 5.000 de angajați”, a adăugat ea.

Romina a fost întrebată și de ce soțul ei nu deschide o fabrică Ferrari în România, iar răspunsul a fost unul prompt: „Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în România. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini.

Iubirea nu are limită de vârstă

În ceea ce privește relația lor, marcată de o diferență semnificativă de vârstă, Romina Gingașu a fost deschisă și sinceră: „Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă.”

Romina Gingașu și Piero Ferrari FOTO Instagram
Romina Gingașu și Piero Ferrari FOTO Instagram

În plus, a abordat subiectul bogăției, subliniind că pentru ea, suma de un milion de euro nu reprezintă începutul adevăratei bogății.

„Când ai un milion, n-ai nimic; când ai 10, atunci te poți considera bogat; când ai 30, nu mai face diferența între 30 și 35”, a declarat ea.

Înainte de căsătoria sa cu Piero Ferrari în 2021, Romina Gingașu activa în vânzarea de avioane private de lux. După întâlnirea cu actualul soț, și-a schimbat direcția de carieră, investind în proiecte imobiliare.

Astfel, ea a alocat aproximativ 10 milioane de euro pentru diverse proiecte rezidențiale, inclusiv proprietăți în zonele Floreasca și de nord din București. Printre cele mai recente achiziții se numără un imobil în zona Herăstrău, evaluat la două milioane de euro.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite