Prințul Louis nu și-a dezamăgit fanii. Dansul care a stârnit amuzamentul Prințesei Kate, la parada Trooping the Color

0
Publicat:

Prințul Louis, fiul cel mic al Prințului William și al Prințesei Kate, devenit favoritul fanilor familiei regale, nu i-a dezamăgit nici în acest an, când a fost văzut dansând sau căscând cu gura larg deschisă, în timpul paradei de ziua de naștere a regelui Charles al III-lea.

Prințul Louis a organizat un spectacol animat, dansând și căscând Foto: Captură de ecran X
Prințul Louis a organizat un spectacol animat, dansând și căscând Foto: Captură de ecran X

În clipurile video postate pe internet se vede cum prințul în vârstă de 6 ani dansează dezinvolt la fereastra Horse Guards Parade, sub privirile surorii sale, prințes Charlotte, și a mamei sale prințesa Kate, care zâmbește la un moment dat, în timp ce așteptau să iasă alături de Familia Regală pe balconul Palatului Buckingham.

Prințul Louis a fost văzut apoi căscând cu gura larg deschisă atât la geamul Palatului, cât și în timp ce se afla alături de familia sa, pe balconul Palatului Buckingham.

Urmărit îndeaproape de fani și presă, micul prinț al Familiei Regale este văzut cum se jocă naiv cu șnururile cortinei în timpul paradei Trooping The Colour.

Iar în timpul intonării imului, prințesa Charlotte îi atrage atenția Prințului Louis, care nu ar fi avut o poziție tocmai corectă.

Tot spre deliciul fanilor, care au umplut rețelele sociale cu imagini cu prințul Louis, într-o poză din timpul paradei, acesta a fost surprins în timp ce părea că se chinuie să deschidă un geam, lângă ducesa de Edinburgh.

Iar într-o altă poză, Prințul William îi atinge urechile mezinului său, chiar în timp ce avea o mimică hazlie.

Prințesa Kate a apărut pentru prima dată în public în acest an, după diagnosticul de cancer, însoțită de cei trei copii ai săi: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, pentru a participa la parada aniversară a Regelui.

Prințul Louis a devenit un favorit printre fanii familiei regale, după ce o serie de apariții „hazlii” în cadrul unor evenimente publice.

Anul trecut, prințul Louis a furat spectacolul la primul Trooping the Color al Regelui Charles al III-lea, de când a devenit monarh. În timpul paradei, el a fost fotografiat ciupindu-și nasul, făcând fețe amuzante și jucându-se cu părul în timp ce se îndrepta către parada militară care comemorează prima zi de naștere „oficială” a bunicului său, în calitate de suveran.

Și la prima apariție a lui Louis la ceremonia Trooping the Colour din 2022, cu ocazia ultimei parade de ziua de naștere a reginei Elisabeta, cel mai tânăr prinț a fost văzut acoperindu-și urechile și schițând țipete în timpul paradei RAF.

Nici la ceremonia de încoronare a lui Charles, de luna trecută, micuțul nu a stat cuminte.

În drum spre Westminster Abbey, Louis și-a lipit fața de geamul trăsurii, în timp ce făcea cu mâna fanilor care s-au adunat, pentru momentul istoric, apoi a fost văzut căscând larg. În timpul ceremoniei, Louis a părut distras de ceva pe tavan, în timp ce sora lui mai mare, Charlotte, s-a aplecat să vadă ce gesticula.

Ceremonia Trooping the Colour este o tradiție regală care datează din secolul al XVIII-lea, când ar fi fost realizată pentru prima dată în timpul domniei regelui Carol al II-lea, în 1748.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite