Prințesa Charlene de Monaco, sub influența unui guru? „Este un fel de Rasputin al lui Charlene”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre Prințesa Charlene de Monaco au circulat, în ultimii ani, multe teorii: ba că e grav bolnavă, ba că are o dependență, ba că trăiește separat de soțul ei, Albert de Monaco.

Charlene de Monaco a devenit un mister, în ultimii ani
Charlene de Monaco a devenit un mister, în ultimii ani

Până acum, niciuna nu a fost confirmată oficial de către palatul princiar, însă tensiunea și răceala dintre Charlene și Albert sunt atât de îngrijorătoare, încât toată lumea crede că ceva e putred în principat.

Ultimele zvonuri care circulă în Principat susțin că Prințesa Charlene s-ar afla sub influența unui „guru sud-african evadat dintr-un cult”. Informația ar fi putut face oamenii să zâmbească dacă în anturajul soției Prințului Albert nu ar fi apărut umbra discretă a unei femei. Până la punctul de a interesa publicații foarte serioase precum Paris Match

"Ea îi spune în cine să aibă încredere și-n cine nu"

Ei bine, se spune că această femeie guru lucrează din 2016 alături de prințesa monegască. În cadrul unui documentar despre Albert și Charlene, difuzat în ianuarie anul trecut pe postul francez W9, s-a vorbit pentru prima dată de acest consilier special. Ei bine, imaginile inserate în documentar din timpul unei călătorii în India a lui Charlene ne arată, la un moment dat, o tânără blondă care stă alături de prințesă, de parcă ar veghea asupra ei. „Un fel de guru”, adaugă vocea din off, înainte ca jurnalistul Bertrand Deckers să-i confirme identitatea: Dawn Earl, „o femeie de profesie numerolog evadată dintr-o sectă din Australia”, cu care nu există, însă, nicio fotografie oficială.

La Palat se zvonește că Dawn Earl a îndepărtat-o pe Prințesa Charlene de un anumit număr de prieteni, că ar alege în locul prințesei pe cine să frecventeze și pe cine nu. Chiar avem impresia că este un fel de Rasputin al lui Charlene, precizează și jurnaliștii de la Paris Match

În urma acestei călătorii care a făcut să curgă multă cerneală, Le Journal de Monaco, publicația oficială a Principatului, a precizat care este rolul lui Dawn Earl alături de Charlene de Monaco: cel de „consilier privat”.

În vara lui 2020, săptămânalul Paris Match a aruncat o privire mai atentă asupra acestei femei misterioase prezente mereu în umbra soției lui Albert, pe care a descris-o drept o „profetesă autoproclamată”.

„Numeroloaga ar fi sugerat recent ca unul dintre apropiații săi, de profesie informatician, să devină graficianul oficial al principatului”, au scris și cei de la Histoires Royales, în timp ce jurnaliștii de la Vanitatis o numesc pe această Dawn Earl nici mai mult, nici mai puțin decât o „vrăjitoare”. 

Acest guru specializat în numerologie, spun jurnaliștii francezi, ar fi învățat-o pe prințesă o mantră cu ajutorul căreia ar urma să găsească „pacea interioară, beneficiul personal și eliberarea de suferință”. Ce-i drept, dacă se confirmă zvonurile din principat, apariția acestei femei mistice vine pe-un teren fertil, și anume cel al labilității psihice a Prințesei de Monaco. După cum bine știm, după întoarcerea sa din Africa de Sud, acolo unde a stat timp de opt luni, în 2021, prințesa a fost internată timp de alte câteva luni într-o clinică de reabilitare din Elveția, cu diagnosticul de epuizare fizică și psihică.

După acest moment, însă, se zvonește că femeia-guru ar fi dispărut din anturajul prințesei, spre binele celei din urmă, am putea spune...

Foto: Getty Images, Profimedia

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite