Premieră în România. Platforma cu mesaje video de la celebrităţi pentru fanii lor. Iniţiatorii sunt nume cunoscute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesaje cu dedicaţie de la celebrităţi pentru fani Sursa dedic.world
Mesaje cu dedicaţie de la celebrităţi pentru fani Sursa dedic.world

Trei nume cunoscute şi-au dat mâna pentru o afacere inedită: Ileana Badiu, Zobi Schrotter şi Mihai Bocai au creat un serviciu special de livrare - mesaje video de la celebrităţi pentru fanii lor.

Dedic.World se numeşte platforma prin care fanii pot primi mesaje video personalizare de la celebrităţi.

„În contextul actual, în care sălile de teatru şi concerte deocamdată rămân închise, stadioanele au tribunele goale, depărtarea dintre celebrităţi şi fanii lor a devenit şi mai mare, un nou produs inovator vine în sprijinul tuturor şi creează o punte nelimitată, oferind oricui posibilitatea de a-şi contacta vedeta favorită şi de a dărui cuiva drag un mesaj video, personalizat, prin intermediul acesteia.

O urare, o felicitare, o încurajare, o declaraţie de iubire, o îmbărbătare sau orice alt mesaj poate fi transmis prin Dedic.World, în toate colţurile lumii. Românii de pretutindeni au acum instrumentul perfect pentru a-şi dărui cele mai emoţionale cadouri, direct prin vocea celebrităţilor îndrăgite.

Dedic.World va găzdui o largă varietate de celebrităţi: actori, cântăreţi, sportivi, influenceri, vloggeri, comedianţi de stand-up, DJ, scriitori şi se va extinde şi către alte categorii de personalităţi publice, în funcţie de cerinţele pieţei. 

Orice om va putea cere, pentru cei dragi, mesaje personalizate de la celebrităţile prezente pe Dedic.World.

Pentru că este o platformă dedicată gândurilor şi intenţiilor pozitive, prin intermediul ei vor fi susţinute şi cauze umanitare. Dedic.World va dona din încasări către diverse cauze sociale susţinute de celebrităţi.

Fondatorii sunt 3 antreprenori români de succes şi echipele lor, care au contribuit la dezvoltarea acestei platforme inovatoare de comunicare: Ileana Badiu - antreprenor în domeniul publicităţii, co-fondator al agenţiei Wunderman România, dar şi creatoarea comunităţii on-line, www.super40.ro; Zobi Schrotter - antreprenor în Industria Textilă, Publicitate Outdoor, Real Estate, New Tech şi IoT pentru Industria de Lighting; Mihai Bocai - co-fondator al agenţiei de marketing digital Evonomix şi al tehnologiei de automatizare a conţinutului în social media ProductLead“, se anunţă într-un comunicat de presă.

„Am creat această platformă pentru că nevoia oamenilor de a fi conectaţi emoţional unii faţă de ceilalţi este enormă în general, dar cu atât mai prezentă acum în situaţia în care ne aflăm în această perioadă, în care ne este impusă distanţarea socială şi nu ştim ce ne va rezerva viitorul. Celebrităţile au nevoie de publicul lor şi invers, familiile şi prietenii au nevoie de gesturi din partea celor dragi, cu toţii avem nevoie de mesaje pozitive şi încurajări. Acest marketplace virtual oferă o soluţie integrată pentru toate aceste situaţii, fiind totodată un spaţiu cald, creativ şi uşor de utilizat“, spune Ileana Badiu.

„Dedic.World este un prim exemplu de manifestare a paradigmei “Platform as a Service” pe care am construit-o în ultimii 2 ani cu ProductLead. O tehnologie ce poate fi utilizată ca un serviciu în orice scenariu de business în care discutăm de creatori de conţinut. Construind peste o infrastructură tehnică puternică, peste un set de big data şi având la dispoziţie instrumentele dezvoltate în această perioadă, Dedic.World are un avantaj competitiv evident. Creatorii de conţinut vor avea acces la o tehnologie unică ce îi va ajuta să monetizeze eficient profitând de talentul lor“, precizează Mihai Bocai.

Antreprenorii mai arată că Inovaţia aplicaţiei Dedic.World nu constă doar în ideea în sine, ci şi în simplitatea utilizării acesteia, fiind un produs care integrează complet, toate serviciile oferite, într-o formă simplă şi digitalizată. De la cel care comandă mesajul, la celebritatea care îl realizează, până la beneficiarul final, toţi vor avea de urmat cea mai simplă mecanică de conectare, plată, monetizare, fiscalizare şi vizualizare.

„Accentul a fost pus, în principal pe un sistem transparent şi în conformitate cu reglementările legale. Avem aşadar, un produs românesc de ultimă oră, dezvoltat pentru inimile românilor, o compilaţie de tehnologie şi emoţie, care începând din luna iunie, va aduce oamenii şi celebrităţile mai aproape“, transmit antreprenorii Dedic.World

Pe aceeaşi temă: 

Lecţia unui tânăr din Constanţa, fost angajat la IBM. Cum să porneşti la 27 de ani o afacere de milioane

Născut să fie om de afaceri: la 19 ani conduce cinci firme. „Îmi doresc să creez următoarele afaceri de succes din România“

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite