Pavel Bartoș, vizită neașteptată la spital de sărbători. Ce a pățit îndrăgitul actor

0
Publicat:

Sărbătorile au luat o turnură tristă și neașteptată pentru Pavel Bartoș, când a fost nevoit să facă față unei surprize extrem de neplăcute. Vestea a venit în a treia zi de Crăciun, după ce actorul și-a împărtășit urările de bine cu fanii și colegii săi.

Pavel Bartoș a fost operat de sărbători FOTO Click
Pavel Bartoș a fost operat de sărbători FOTO Click

Artistul a fost supus unei operații de menisc și ligament încrucișat. Într-o declarație plină de umor și spirit pozitiv, Pavel Bartoș a dezvăluit: „Recunosc, anul ăsta Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E... un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!”

Vedetele și colegii de trust i-au transmis rapid mesaje de încurajare și urări de recuperare rapidă, iar Domnul Dan de la Survivor a transmis un mesaj plin de încurajare: „Supraviețuiește cu har!”.

Fanii, de asemenea, au inundat rețelele de socializare cu gânduri bune pentru artistul îndrăgit.

Cu toate acestea, Pavel Bartoș nu lasă problemele sănătate să îl oprească din proiectele sale artistice explozive, pe care le pregătește. Acum ceva timp el a anunțat că pregătește o comedie polițistă alături de (...)

Citește continuarea pe site-ul Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite