Vedetele care detestă Crăciunul. „Îl urăsc din copilărie”

0
Publicat:

Deși Crăciunul este preferatul multor oameni, atât copii cât și adulți, există și anumite persoane care detestă sărbătorile de iarnă. Acesta este și cazul unor celebrități, care nu suportă să audă de magia și spiritul festiv, pe care fanii le-au numit Grinch, celebrul personaj fictiv care a furat Crăciunul. 

Există și persoane, printre care și vedete care detestă sărbătorile de iarnă. FOTO: Pixabay
Există și persoane, printre care și vedete care detestă sărbătorile de iarnă. FOTO: Pixabay

Miley Cyrus a dezvăluit în urmă cu ceva timp că sărbătorile de iarnă o deprimă. Ea și-a asigurat fanii care urăsc Crăciunul că nu sunt singuri și că ea este alături de ei. Mai mult, vedeta a lansat și o melodie în 2019, numită „Cântec trist de Crăciun”. 

„Este o piesă despre cum nu m-am simțit iubită, în pragul sărbătorilor. Chiar și într-o casă plină cu prieteni și familie, tot m-am simțit singură la acea vreme. Am vrut ca acest cântec să ajungă la ceilalți oameni care se simt la fel ca mine”, a explicat cântăreața, în urmă cu ceva timp.  

De asemenea, Lady Gaga nu este nici ea un fan al Crăciunului.

„Urăsc sărbătorile. Sunt singură și tristă”, a explicat ea, în urmă cu mai mulți ani, potrivit US Magazine. Mai mult, la un concert susținut de artistă în anul 2010, a fost lovită de o jucărie în formă de Moș Crăciun, aruncată de un fan pe scenă. Se pare că de acolo a rămas cu sechele.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite