Paula Seling şi controversa ţinutei din finala Eurovision: fanii artistei o contrazic pe Iulia Albu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Seling şi Ovi au reprezentat
România în finala Eurovision 2014 FOTO Reuters
Paula Seling şi Ovi au reprezentat România în finala Eurovision 2014 FOTO Reuters

Afirmaţiile ofensatoare ale Iuliei Albu la adresa ţinutei Paulei Seling din timpul finalei Eurovision din acest an au fost contrazise de fanii artistei, care au încurajat-o pe Facebook.

După ce fashion-editorul Iulia Albu a criticat ţinuta Paulei Seling de la Eurovision, artista a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care arată o rochie cu elemente complete şi care „din motive tehnice“ nu a reprezentat opţiunea pentru finala Eurovision de anul acesta în care a reprezentat România.

„Părerea doamnei Iulia Albu despre vestimentaţia pe care am avut-o la Eurovision aţi aflat-o deja. (...) Din motive tehnice nu i-am purtat creaţia. În poză puteţi vedea cum am fost şi cum puteam să fiu. E important pentru mine ca voi să vă faceţi propria părere“, a scria Paula pe Facebook îndemnându-şi fanii să îşi exprime părerea.

„Ai fost superbă exact aşa“, „Ai fost minunată, Paula“, „Rochia propusă de Iulia Albu este o rochie şi atât. Este frumoasă, dar nu potrivită evenimentului, mesajului şi coregrafiei“, au fost doar o parte dintre mesajele de susţinere ale fanilor Paulei.

image

FOTO Facebook

Înainte de finala de la Copenhaga, Iulia Albu a declarat, în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul Kanal D, că a fost contactată de Paula Seling pentru a-i realiza o rochie specială pentru acest concurs, numai că s-a oprit din lucrări deoarece stilistul cântăreţei a venit cu un anumit tipar în minte.

Fashion-editorul a povestit că modelul arătat de echipa Paulei Seling se asemăna cu o ţinută purtată de Jennifer Lopez. „Este destul de ciudat ce a făcut. De asta nici nu am putut să lucrăm“, a afrmat Iulia Albu care a menţionat că au discutat despre imaginea României. Pe lângă acestea, Iulia Albu a calificat sandalele purtate de Paula în finala ca fiind „o copie penibilă“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite