Pamela Anderson divorţează din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu rockerii Tommy Lee şi Kid Rock FOTO Reuters
Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu rockerii Tommy Lee şi Kid Rock FOTO Reuters

Actriţa şi fotomodelul canadian Pamela Anderson divorţează pentru a doua oară de Rick Salomon, după ce au mai fost căsătoriţi pentru doar două luni în anul 2007, relatează TMZ.

Jurnaliştii site-ului TMZ.com mai scriu că actriţa ar fi depus actele de divorţ la doar două zile după ce Salomon, jucător de poker de clasă mondială, a câştigat 2.8 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că, în conformitate cu legea, Anderson ar primi jumătate din sumă în urma divorţului, bineînţeles, dacă nu există un contract prenupţial. 

Fosta actriţă din serialul „Baywatch“, în vârstă de 46 de ani, şi Rick Salomon, 46 de ani, s-au căsătorit pentru prima dată în Las Vegas, în octombrie 2007 şi au încheiat căsnicia în luna decembrie a aceluiaşi an. Anderson a citat neînţelegeri ireconciliabile ca motiv pentru despărţirea lor, iar în cele din urmă căsătoria a fost anulată în martie 2008. 

Rick Salomon a apărut ulterior într-o înregistrare video pornografică alături de starleta Paris Hilton. El a mai fost căsătorit cu actriţele Elizabeth Daily şi Shannen Doherty.

Pamela Anderson a fost la rândul ei căsătorită cu rockerul Tommy Lee, în perioada 1995 – 1998, şi cu rockerul Kid Rock, în perioada 2006 – 2007.

pamela anderson si rick salomon foto afp

Starleta canadiană are doi fii – Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee – cu rockerul Tommy Lee.

Pamela Anderosn şi Rick Salomon (foto AFP) s-au recăsătorit în ianuarie 2014, starleta declarând: „Suntem foarte fericiţi. Familiile noastre sunt foarte fericite şi asta este tot ce contează“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite