Pamela Anderson s-a recăsătorit cu fostul soţ, Rick Salomon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protagonista din „Baywatch“, Pamela Anderson (46 de ani), a recunoscut că s-a recăsătorit cu Rick Salomon (45 de ani), producătorul care i-a mai fost soţ în perioada 2007-2008. Diva blondă a declarat că e foarte fericită.

În urmă cu doar câteva luni, Pamela Anderson a recunoscut că s-a împăcat cu Salomon, însă nu a dat de înţeles că şi-ar oficializa din nou relaţia. Junaliştii de la „E!News“ au aflat vestea la gala Help Haiti din Los Angeles, când s-au întâlnit cu diva ce purta verighetă. Întrebată dacă s-a recăsătorit cu producătorul, Anderson a mărturisit: „Da. Suntem foarte fericiţi, familiile noastre sunt foarte fericite şi asta e tot ce contează“.  

După ce toamna trecută paparazzi au surprins-o topless, pe plajă, cu Salomon, Ellen DeGeneres a discutat cu Anderson despre statutul relaţiei lor. „Sunt foarte buni prieteni... cu beneficii“, a recunoscut vedeta care a mai divorţat de rockerul Tommy Lee şi de artistul Kid Rock. 

Cei doi îndrăgostiţi şi-au unit iniţial destinele în 2007, dar s-au despărţit după două luni, când Anderson a cerut anularea căsniciei, pe motiv de fraudă. „E o reciclare“, i-a zis ea prezentatoarei DeGeneres. „Nu, sunt foarte fericită. Suntem fericiţi. E un băiat bun“, a zis ea.
Diva a mai avut o relaţie instabilă şi cu Tommy Lee, fostul soţ şi tatăl celor doi copii, Brandon (16 ani) şi Dylan (15 ani).

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite