FOTO Pamela Anderson a pozat goală la 46 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pamela Anderson se poate mândri cu o colecţie impresionantă de fotografii nud, iar acum, la 46 de ani, starleta a renunţat din nou la haine. Mai mult, actriţa a vorbit despre temerile pe care le-a avut când a luat decizia de a se tunde bărbăteşte, dar şi despre cei doi copii ai săi.

Fosta vedetă „Baywatch“ şi-a făcut o carieră din alergatul pe plaja în faimosul costum de baie roşu şi din pictorialele publicate de revistele „Playboy“. 

Chiar şi la 46 de ani, mamă a doi copii, Anderson nu a refuzat oportunitatea de a poza din nou nud pentru revista franceză „Purple“.

De asemenea, actriţa, care a confirmat că va juca în filmul „Vernon God Little“, a declarat într-un interviu, acordat revistei „Elle“, că deşi au trecut aproape 20 de ani de când a ieşit la iveală filmarea în care făcea sex cu fostul ei soţ, Tommy Lee, jurnaliştii încă pun întrebări cu privire la acest subiect.

image

FOTO huffingtonpost.com/ Sante D'Orazia/ Purple Magazine 

Vedeta susţine că nu ştie dacă cei doi băieţi ai săi, Brandon Thomas Lee (17 ani) şi Dylan Jagger Lee (16 ani), au văzut filmarea. „Nu ştiu dacă au văzut-o, dar oricum ştiu despre ea. Ei ştiu toate lucrurile ce au legătură cu mine. Internet idiot. Nici măcar nu înţeleg de ce toată lumea este aşa interesată şi impresionată de acea casetă“, a declarat actriţa pentru „Elle“.

   

image

FOTO huffingtonpost.com/ Sante D'Orazia/ Purple Magazine 

Pamela Anderson a recunoscut că iniţial tunsoarea bărbătească nu a fost pe gustul ei, fiind de părere că arăta ca jurnalistul Anderson Cooper. 

„Prima oară am crezut că arăt exact ca Anderson Cooper. Mă gândeam că, având părul scurt, sexul va fi ciudat, dar acum m-am obişnuit. Mă simt foarte puternică. Am un prieten care mi-a zis Ştii, unele femei care se tund scurt par foarte masculine, dar tu eşti încă şi mai feminină“, a mai spus Anderson pentru „Elle“.

image

FOTO huffingtonpost.com/ Sante D'Orazia/ Purple Magazine 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite