Oprah, de nerecunoscut, după ce a slăbit dramatic, la 69 de ani. Toată viața a tânjit să fie așa suplă

0
Publicat:

Celebra realizatoare TV și-a văzut visul cu ochii. În sfârșit, după nenumărate diete, a reușit să arate cum și-a dorit toată viața: să fie suplă, iar asta se întâmplă la 69 de ani.

Oprah Winfrey, stânga în 2014, dreapta în mai 2023 Foto: Profimedia
Oprah Winfrey, stânga în 2014, dreapta în mai 2023 Foto: Profimedia

Trebuie să recunoaștem, Oprah Winfrey arată impecabil, a întinerit și este plină de viață, lucru care se întâmplă persoanelor care reușesc să elimine kilogramele în plus.

Oprah este mândră de noua sa siluetă. Foto Profimedia
Oprah este mândră de noua sa siluetă. Foto Profimedia

Vedeta a fost fotografiată miercuri în Italia, la o prezentare elegantă a Casei de lux Louis Vuitton. Și este aproape de nerecunoscut. A fost una din atracțiile serii, cu ținuta sa albă, formată din pantaloni largi și o cămașă lungă, cu o curea neagră ce îi marca noua talie, de invidiat! Oprah Winfrey arată spectaculos la 69 de ani, semn că acum se văd roadele muncii cu sinele, pe care o duce de zeci de ani. Foarte șic a fost această apariție, după cum o cataloghează presa mondenă internațională.

Oprah Winfrey a fost foarte sinceră de-a lungul vremii cu lupta sa neobosită împotriva surplusului ponderal. A fost un subiect dezbătut de multe ori în cadrul celebrului său talk-show, cu invitatele faimoase din emisiune. Este, până la urmă, unul dintre cele mai discutate subiecte ale femeilor. Și Oprah Winfrey pare că ar fi făcut declicul în urmă cu un an, când a mărturisit cu la fel de mare sinceritate că vrea să-și recapete controlul asupra propriei vieți și să-și dea un restart.

Oprah a avut toată viața probleme cu kilogramele în plus. Foto Profimedia
Oprah a avut toată viața probleme cu kilogramele în plus. Foto Profimedia

Iată că a reușit!

Imaginile vorbesc de la sine, sunt cele mai recente cu faimoasa prezentatoare TV, realizatoare de podcast și nu în ultimul rând, prietenă apropiată a Ducilor de Sussex. Doar ea a reușit să le ia un interviu plin de sinceritate, exact în perioada în care Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA. Filmarea este istorică și a fost lider de audiență la nivel mondial.

108 kilograme este greutatea maximă pe care a avut-o Oprah Winfrey. A dus o luptă feroce împotriva kilogramelor în plus și a devenit și ambasadoare WW, fosta Weight Watchers, program cu care a mai eliminat o dată 40 de kilograme.

Oprah este cea mai cunoscută realizatoare TV, Foto Profimedia
Oprah este cea mai cunoscută realizatoare TV, Foto Profimedia

”A venit vremea unei resetări. Îmi eliberez frigiderul”, spunea vedeta în urmă cu un an, pe Instagram, înainte de a reintra în programul WW. ”Te recentrează, pentru mine este de un real sprijin”, spunea Oprah Winfrey în legătură cu parcursul ales.

În 2016, a avut rezultate asemănătoare cu același program, însă s-a lăsat recucerită de carbohidrați și chiar a mărturisit cu năduf: ”M-am săturat de regimul ăsta. Unii pot trăi fără pâine și paste, eu nu. Ideea asta nu are sens pentru mine.”

Rămâne de văzut dacă va păstra rezultatele de data aceasta sau se va confrunta din nou cu efectul yo-yo, adică îngrășarea de după dietă. Secretul unui corp armonios rămâne menținerea, căci kilogramele pot reveni de îndată, dacă nu-ți însușești dieta care te-a ajutat ca stil de viață.

Foto: Profimedia

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite