Naomi Campbell, pictorial topless alături de Kate Moss

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naomi Campbell şi Kate Moss, două dintre cele mai bine cotate modele din lume
Naomi Campbell şi Kate Moss, două dintre cele mai bine cotate modele din lume

Veteranele modei Naomi Campbell şi Kate Moss sfidează vârsta pe care o au şi îşi etalează trupurile de invidiat în numărul din decembrie al revistei „Interview“, ediţiile din Rusia şi din Germania.

Ambele au pozat topless, o ipostază obişnuită pentru ele în anii '90, pe vremea când făceau regulile în lumea modei, potrivit huffingtonpost.com. Titlul materialului din revistă este „Te iubesc, Kate! Naomi Campbell discută cu Kate Moss“.

În numărul din decembrie al revistei „Interview“, Naomi (42 de ani) vorbeşte despre cariera ei în industria modei, dar dintr-o perspectivă diferită, în cadrul unui interviu acordat lui Kate Moss (38 de ani). Naomi începe prin a povesti despre prima apariţie televizată într-un videoclip al lui Bob Marley, la vârsta de şapte ani.

image

Ea îşi aminteşte că a început să plângă, înspăimântată de cozile rasta ale lui Bob, pe care le-a confundat iniţial cu nişte viermi. Îşi aminteşte, însă, că artistul era foarte amabil. „Bob era un bărbat chipeş. Şi foarte, foarte blând“, şi-a amintit topmodelul.

Întrebată despre prejudecăţile rasiale din industria modei, Naomi a recunoscut că, odată ajunsă la New York, nu înţelegea despre ce vorbesc oamenii, pentru că fusese crescută în sudul Londrei, unde trăiesc diverse rase.

„Am simţit că mă lupt pentru ceva. Am simtit că trebuie să fac ce am de făcut pentru rasa mea şi să-i fac şi pe ceilalţi conştienţi de asta“, a încheiat Naomi Campbell.

În urmă cu doi ani, Naomi Campbell a apărut într-un pictorial controversat, în aceeaşi revistă. Ea a pozat într-o rochie din piele neagră, în faţa unui bărbat gol, ce pare lipsit de viaţă, al cărui corp este acoperit cu vopsea albă, pete de sânge şi numeroase tatuaje.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite