Naomi Campbell, în cârje după ce a fost atacată în Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ciuda succesului, Campbell (42 de ani) are parte şi de evenimente neplăcute
În ciuda succesului, Campbell (42 de ani) are parte şi de evenimente neplăcute

Fotomodelul şi-a rupt ligamentul de la picior după ce a fost victima unui furt şi a unui atac violent de pe străzile pariziene.

Recent, Naomi Campbell a mărturisit că luna trecută a fost atacată de un grup de hoţi, când încerca să prindă un taxi în capitala Franţei. Fotomodelul crede că bărbaţii o urmăreau de ceva timp şi aşteptau momentul prielnic pentru a o prinde singură, în public.

Potrivit cotidianului „New York Post“, Campbell a fost atât de afectată, încât, pentru a se deplasa, şi-a luat un scaun cu rotile şi nişte cârje. „A fost o experienţă traumatizantă. Ea a fost, pe bună dreptate, foarte tulburată“, a declarat o sursă apropiată.

Iubitul ei, miliardarul Vladimir Doronin, a transportat-o pe Campell într-un avion personal, către destinaţia Vail, Colorado, unde a fost tratată de un chirurg ortoped.

Furtul s-a petrecut în urmă cu mai bine de o lună. Campbell nu a vorbit despre incident până acum pentru că i-a denunţat pe atacatori la poliţie, iar autorităţile au sfătuit-o să evite afirmaţiile publice, pentru a spori şansele de a-i prinde pe vinovaţi. „Îmi cer scuze, dar nu vorbesc cu presa, dar sunt în regulă“, a declarat Campbell pentru presă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite