VIDEO Parfumurile create de vedete în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În lupta pentru succes, artiştii nu se mulţumesc doar cu apariţiile de pe covorul roşu, ci îşi scot şi aşii de sub mânecă. De la Madonna, la David Beckham, vedetele şi-au pus semnătura şi pe sticlele de parfumuri ale căror arome le exprimă personalitatea şi preferinţele estetice.

Madonna: Adevăr sau Provocare
Regina muzicii pop şi dedică cel mai recent parfum femeilor cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani şi, cu predilecţie, celor din a doua decadă. „Întotdeauna am fost obsedată de parfum şi în ultimii ani mi-am dorit să creez ceva personal, care să-mi exprime personalitatea, dar cu care să rezoneze şi ceilalţi oameni, ceva clasic, atemporat şi moden“, a dezvăluit artista.

Pentru parfumul Truth or Dare (Adevăr sau Procare  n. r.), Madonna a colaborat cu Stephen Nilsen, parfumierul de la Givaudan şi a optat pentru un mix intens de iasomie, gardenie, tuberoză, crin alb, chihlimbar şi mosc. „Ultima mea amintire cu mama este cu parfumul ei, îl port după mine peste tot. Ea întotdeauna mirosea a gardenie şi a tuberoză, o combinaţie de feminitate şi mister. Mi-am dorit să reactualizez acest miros, uneori onest şi, totuşi, provocator, după cum spune şi numele: Adevăr sau Provocare“, a explicat Madonna pentru publicaţia „WWD“.  

Beckham şi sportul elegant

Instinct Sport exprimă eleganţa şi dinamismul, două trăsături specifice ale fotbalistului în vârstă de 37 de ani. Parfumul include esenţe de patchouli, mandarin, ghimbir şi măr roşu. „Sportul este pasiunea mea şi am vrut să creez un parfum modern care poate surprinde devotamentul meu incredibil şi emoţiile pe care sportul mi le provoacă. Pentru mine, Instinct Sport reprezintă echilibrul perfect între energia exuberantă şi stilul sofisticat“, a explicat Beckham.

image

Cameleonica Britney
„Două parfumuri în unul singur“, ne promite reclama de la Fantasy Twist, noua aromă a lui Britney Spears, ce combină mirosurile de la cele mai cunoscute poţiuni ale sale: Fantasy, cu esenţe de vanilie, şi Midnight Fantasy, cu mosc. În reclama de la Fantasy Twist, cântăreaţa se deghizează în mai multe personaje, fiind pe rând, Cleopatra, o dansatoare de cabaret, o regină de club îmbrăcată în paiete şi o divă gotică misterioasă.

Beyonce şi parfumul femeii fatale

După Heat Ultimate Elixir şi Heat Rush, Beyonce şi-a lansat parfumul Midnight Heat, menit să stârnească pasiunea în nopţile toride de vară. Vreau ca femeile să se simţă sexy şi puternice, capabile să obţină orice. Atunci când intră într-o cameră, vreau să se facă remarcate, şi-a propus cântăreaţa în vârstă de 31 de ani. În sticluţa mov de Midnight Heat se întrunesc arome de prune din Armenia, bujori, orhidee, lalele negre, patchouli şi lemn de santal.

image

Mirosul de târfă al lui Lady Gaga

Unul dintre cele mai controversate parfumuri ale acestui an poartă semnătura lui Lady Gaga, care şi-a propus să miroasă ca o târfă. Cântăreaţa spune că Fame, prima colonie neagră, are miros de sânge şi spermă. „Nu cred că o femeie trebuie să miroasă interesant. Deşi am o minte interesantă, vreau să miros ca o târfă, într-un mod plăcut, aşa cum soţul tău te face să te simţi când vii acasă după o zi lungă de muncă, când ştie exact ce să-ţi spună ca să te simţi sexy“, a explicat mama monstruleţilor.

Artista  în vârstă de 26 de ani a pozat nud pentru Fame, poţiunea ce conţine ,,lacrimi de belladonna, inimă înfrântă de orhidee de tigru cu un văl negru de tămâie, caisă pulverizată, esenţe de şofran şi picături de miere“, după cum a descris chiar artista. În reclama realizată de Steven Klein apar bărbaţi aproape dezbrăcaţi, acoperiţi cu smoală şi personaje miniaturale care se mişcă pe trupul artistei. Trailerul iniţial a fost considerat neadecvat pentru utilizatorii YouTube întrucât scenariul pune accentul pe scene sado-masochiste.

Păcatele Aguilerei
„Uneori, roşul este tot ceea ce ai nevoie“, spune Christina Aguilera în reclama noului său parfum, Red Sin (Păcat Roşu  n.r.).  Poţiunea este un simbol al feminităţii, prin evocarea roşului pasional, ce dă şi numele colecţiei de parfum, deodorant, gel de duş şi loţiune de corp. Păcatul roşu cuprinde arome de scorţişoară, flori roşii de ciclamă, ghimbir, mosc şi lemn de santal.


Febra şi iubirea lui Justin Bieber
Pe lângă activitatea muzicală distinsă cu numeroase premii, cântăreţul în vârstă de 18 ani, autor al fenomenului intitulat Febra Bieber, şi-a lansat anului acesta Girlfriend. Cel de-al doilea parfum după Someday, din 2011, cuprinde esenţe de frezie roz, iasomie, caise şi flori de portocală, orhidee şi mosc. Mirosul „senzual, intim şi atrăgător“, după cum l-a descris artistul, a trezit speculaţiile criticilor ce au considerat că această creaţie este o odă pentru partenera sa, Selena Gomez.

image

Parfumul-haină al Rihannei

Nude este cel de-al treilea parfum al Rihannei, după Reb'l Fleur şi Rebelle. Cel mai recent miros al divei din Barbados cuprinde arome de guava, mandarin, pară, mosc, lemn de santal şi flori albe precum gardenia. „Nude este subtil, dar este şi substanţial, este un parfum pe care îţi vei dori să-l porţi fără nimic altceva. Nu mă pot sătura de el“, a spus cântăreaţa în vârstă de 24 de ani.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite