Motivul pentru care cântăreţei Lisa-Marie Presley „i-a fost teamă“ să aibă copii cu Michael Jackson FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Lisa-Marie Presley (51 de ani), care a fost căsătorită cu Michael Jackson în perioada 1994-1996, a dezvăluit motivul pentru care „i-a fost teamă“ să aibă copii cu regretatul megastar.

Lisa-Marie Presley a afirmat că „i-a fost teamă“ să aibă copii cu Michael Jackson, cu care a fost căsătorită timp de doi ani, din cauza presiunii mediatice exercitate asupra megastarului în acea perioadă.

În timpul mariajului lor, Michael Jackson se confrunta cu acuzaţii privind molestarea sexuală a unui copil în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. 

Căsătoria megastarului cu fiica lui Elvis Presley a fost foarte comentată public, mulţi susţinând că între cei doi nu existau relaţii intime. Lisa-Marie Presley a negat zvonurile şi a declarat că în acea perioadă ea şi Michael Jackson se iubeau foarte mult.

„A fost o căsnicie consumată. Şi asta e tot ce am de spus în această privinţă. Pentru mine, căsnicia noastră a fost una reală“, a declarat Lisa-Marie Presley, scrie The Mirror.   

image

Michael Jackson şi Lisa Marie Presley 

Cu toate acestea, fiica lui Elvis s-a temut să aibă copii cu regele pop din cauza presiunii mediatice exercitate asupra lui.  

De asemenea, într-un interviu pentru Oprah, din 2010, Lisa-Marie Presley a declarat: „Exista presiunea de a avea copii, iar eu voiam să am, numai că am vrut să fiu sigură. Mă gândeam la viitor şi la faptul că nu mi-aş dori vreodată să mă lupt cu Michael pentru custodia lor, aşa că a trebuit să mă asigur că eram cu adevărat uniţi şi că este momentul prielnic. Urma să înfruntăm atât de multe lucruri.“

Michael Jackson şi Lisa Marie Presley

Michael Jackson şi Lisa-Marie Presley FOTO arhivă 

Potrivit sursei citate, decizia Lisei de a nu avea copii i-a produs frustrări lui Michael şi l-a determinat să înceapă o nouă relaţie cu asistenta medicală Debbie Rowe, pentru a-şi întemeia o familie. 

Prin urmare, la scurt timp după divorţul de Lisa-Marie, în 1996, Michael Jackson s-a căsătorit cu Rowe, care a rămas imediat însărcinată. 

Cei doi au divorţat în 1999, după trei ani de căsnicie, iar Jackson a primit custodia unică a fiului şi fiicei lor, Prince Michael Jr. şi Paris.

Recent, însă, Rowe a afirmat într-un interviu pentru presa din Marea Britanie că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor şi că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu acesta.

Starului pop i-au fost aduse, de-a lungul timpului, numeroase acuzaţii de pedofilie. Artistul a negat acuzaţiile din 1993 privind abuzarea sexuală a minorului Jordan Chandler şi totul s-a încheiat printr-o înţelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari, potrivit relatărilor de la acea vreme.  

În 2005, un juriu a stabilit că Jackson nu se face vinovat de molestarea sexuală a lui Gavin Arvizo, care, la momentul presupuselor fapte, avea tot 13 ani. 

În 2013 şi 2014, după decesul lui Jackson, au mai fost intentate două procese, de Wade Robson şi James Safechuck, care au susţinut că artistul i-a molestat sexual la începutul anilor 1990, pe când erau copii. Ambele cazuri au fost respinse în instanţă pentru că faptele au fost prescrise.

Documentarul HBO „Leaving Neverland“ a readus în atenţia publică acuzaţiile de abuz sexual şi pedofilie la adresa megastarului 

Cei doi acuzatori, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vârstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson pe când erau minori şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani, într-un documentar exploziv difuzat de HBO. 

Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson, acum în vârstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.

Jackson a reuşit să îi convingă pe cei doi să nu aibă încredere în oameni - mai ales în femei - şi le-a spus că nimeni nu va înţelege „dragostea“ lor. El le-ar fi spus băieţilor că vor merge la închisoare împreună cu el dacă cineva află ce fac. James Safechuck a mai afirmat că el şi Jackson stabileau ce să facă în cazul în care cineva i-ar fi surprins, scrie News.ro. 

Safechuck, acum în vârstă de 30 de ani, a povestit, de asemenea, cum, la vârsta de 10 ani, „s-a căsătorit“ cu Regele Pop, într-o ceremonie improvizată în dormitorul lui Michael Jackson din ferma Neverland. Jackson i-a oferit atunci băieţelului un inel cu diamante, scrie Daily Mail. 

Înainte ca „Leaving Neverland“ să fie difuzat la începutul lunii martie, familia lui Michael Jackson a intentat un proces în valoare de 100 de milioane de dolari canalului HBO, pentru „defăimare“. În plus, 

familia lui Michael vine în combaterea informaţiilor promovate de producţie cu propriul documentar, scrie Yahoo Entertainment. 

Regizat de Eli Pedraza şi lansat pe YouTube, „Neverland Firsthand: Investigating the Michael Jackson Documentary“ contestă acuzaţiile lui Wade Robson şi ale lui James Safechuck. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite