FOTO Fraţii lui Michael Jackson, despre acuzaţiile de abuz sexual la adresa regelui pop: „Naivitatea a fost slăbiciunea lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Marlon (de la stânga la dreapta), Jackie şi Tito Jackcon FOTO Guliver/Getty Images
Fraţii Marlon (de la stânga la dreapta), Jackie şi Tito Jackcon FOTO Guliver/Getty Images

Patru membri ai familiei cântăreţului Michael Jackson l-au apărat pe artist, într-o emisiune a CBS, înaintea premierei controversatului documentar HBO şi Channel 4 „Leaving Neverland”, potrivit BBC.

Fraţii Tito, Marlon şi Jackie şi nepotul Taj Jackson au respins acuzaţiile de abuz sexual asupra minorilor aduse starului pop.

Taj Jackson a spus că felul în care se comporta unchiul lui poate părea ciudat unora, dar el era „foarte inocent”.

Marlon Jackson a precizat că „nu există nicio dovadă” care să susţină acuzaţiile: „Dacă Neverland a fost atât de groaznic pentru ei, de ce reveniţi?”. 

Niciunul dintre cei patru prezenţi la „This Morning” de la CBS nu a vizionat documentarul. „Am încredere în avocatul meu”, a susţinut Marlon Jackson.

Întrebat dacă găseşte nepotrivit faptul că Michael Jackson împărţea patul cu copiii, Taj Jackson a replicat: „Am crescut în el, aşa că pentru mine nu este ciudat. Cred că pentru lumea din afara, da, poate fi. Vreau să spun că nu sunt conştient de ce pare”.

„Vina unchiului meu a fost că nu avea capacitatea de a vedea lucrurile altfel. Naivitatea a fost slabiciunea lui, într-un fel”.

Jackie Jackson a adăugat: „Îmi cunosc fratele. Este fratele meu mai mic. Îl cunosc. Nu era aşa”.

jackie jackson foto getty images

Jackie Jackson şi Michael Jackson 

Taj Jackson a intervenit: „Mereu a fost vorba despre bani. Nu îmi place să spun asta despre unchiul meu, dar este aproape ca şi când ar vedea un cec în alb”.

Cei patru au transmis că întreaga familie are aceeaşi părere despre acuzaţiile aduse în documentar şi despre cine era Michael Jackson.

„Cred că mătuşa mea Janet nu a spus nimic pentru a nu da amploare lucrurilor”, a mai spus Taj Jackson.

În documentarul „Leaving Neverland” se vorbeşte despre cum Jackson, aflat în vârful carierei, a început - aparent - o relaţie cu doi băieţi, în vârstă de 7 şi 10 ani, şi familiile lor.

Cei doi, Wade Robson şi James Safechuck, acum în vârstă de peste 30 de ani, susţin că au fost abuzaţi sexual de Jackson şi dezvăluie cum au depăşit asta după ani.

Robson, în vârstă de 36 de ani, povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck, care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani.

james safechuck si wade robson acuzatorii lui michael jackson foto guliver/getty

Wade Robson şi James Safechuck 

Regizorul şi producătorul Dan Reed îşi apără filmul care va fi difuzat de HBO pe 3 şi 4 martie, afirmând: „Ei au o proprietate foarte valoroasă de protejat. De fiecare dată când este difuzată o melodie, o casă de marcat face «ka-ching». Nu mă surprinde că luptă să îşi apere proprietatea”.

Administratorii averii lui Michael Jackson au intentat săptămâna trecută un proces reţelei HBO, pe care o acuză că a încălcat o clauză de non-discreditare prin decizia de a difuza documentarul „Leaving Neverland”. Ei cer daune de 100 de milioane de dolari.

Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera în ianuarie, la festivalul Sundance, şi s-a bucurat de critici favorabile.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite