Monica Gabor, atacată pe rețelele de socializare, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. „La banii tăi...”

0
Publicat:

În timp ce Monica Gabor pare să-și ducă traiul fericită peste ocean, Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil de bătrâni. Acest lucru nu a rămas netaxat, pe rețelele de socializare, unde fosta nevastă a omului de afaceri a avut parte de atacuri dure.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu FOTO Arhivă
Monica Gabor și Irinel Columbeanu FOTO Arhivă

Comentariile au apărut după ce omul de afaceri și-a expus noua viață, în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. Oamenii și-au arătat revolta, la adresa fotomodelului, după ce ea s-a arătat total dezinteresată de situația fostului ei soț și, totodată, tatăl fetiței sale.

Irinel Columbeanu a decis să se retragă la un azil de bătrâni, în urmă cu două săptămâni. În ciuda comentariilor negative, el pare să fie mai mult decât împăcat cu alegerea făcută. Spune că și-a găsit liniștea și are mai mult timp pentru a se concentra pe scrierea unei cărți, pe care urmează să o lanseze.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai primesc vizita unor prieteni buni”, a declarat el, în emisiune, în urmă cu câteva zile.

Atacuri la adresa Monicăi

Cu toate acestea, internauții nu au părut convinși. Cineva a fost chiar de părere că fostul om de afaceri „se stinge ca o lumânare”.

Îmbrăcată într-un costum roz, cu o fustiță scurtă, ochelari de soare și zâmbitoare, Monica Gabor s-a fotografiat, ultima dată, pe o stradă din Beverly Hills, ținând-o de mână pe Irinuca, fetița cuplului. Imaginea a fost postată pe Instagram, pe data de 24 septembrie, anul trecut. De atunci, vedeta nu prea a mai fost activă.

Cu toate acestea, fotografia a strâns, recent, numeroase comentarii... negative. Oamenii se întreabă, în special, de ce nu îl ajută în niciun fel pe fostul ei soț.

„La banii tăi îl lași pe Columbeanu pe stradă, la mila străinilor...”, a scris cineva.

„Tu știi condiția lui Irinel Columbeanu?”, a întrebat-o o altă persoană.

„Când o să-l ajuți, în sfârșit, pe domnul Columbeanu??? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut la emisiunea Fiță cu Adiță. Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arată de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să îi dai o pensie de 100 $ pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el, fiindcă se stinge că o lumânare. Nu e corect!!!”, este un alt comentariu, ce face referire la Irinel.

Între timp, fetița celor doi a decis să își închidă cu totul rețelele de socializare. Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani. Cuplul a divorțat în anul 2011. Cu toate acestea, în scrisoarea de adio, Monica și-a arătat recunoștința față de omul de afaceri.

„Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”, a scris ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite