Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. „Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima!”

0
Publicat:

Irinel Columbeanu a ajuns la azil. La fel ca în cazul Zinei Dumitrescu, fostul miliardar nu are posibilitatea să acopere cheltuielile lunare, care se ridică la 3.000-4.000 de lei, potrivit Click! Așteaptă să încaseze prima lui pensie care vine abia luna viitoare.

Irinel Columbeanu a trecut prin două AVC-uri. FOTO captură Video Fiță cu Adiță
Irinel Columbeanu a trecut prin două AVC-uri. FOTO captură Video Fiță cu Adiță

Fostul miliardar Irinel Columbeanu (66 de ani) se află internat de mai bine de o săptămână în azilul de la Ghermănești, acolo unde, în urmă cu șapte ani, a murit tatăl său, Ion Columbeanu. Miliardarul a rămas singur și fără bani, în așteptarea pensiei.

Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună”, a mărturisit Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”.

Trăiește dintr-o pensie de nici 2000 de lei

Fostul miliardarul nu are bani să acopere cheltuielile lunare de la azil, care se ridică la aproximativ 3000-4000 de lei lunar.

El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! a declarat, în exclusivitate pentru Click! Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești

În ultimii ani, Irinel Columbeanu (66 de ani) a pierdut toată averea și a ajuns falit. Palatul de la Izvorani s-a transformat în scrum, iar acesta a ajuns să trăiască, de azi pe mâine, într-o garsonieră modestă din cartierul Colentina. Starea lui de sănătate s-a degradat în ultima vreme, după ce fostul miliardar de la Izvorani a suferit nu mai puțin de două AVC-uri.

Fiica lui, Irina, a plecat în America la mama ei, Monica Gabor.

„Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita..., a mai declarat Irinel Columbeanu, în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite