Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme în această vară. Dieta care o face și mai tânără

0
Publicat:

Andreea Marin este una dintre puținele vedete de la noi care nu a apelat la operații estetice și se bucură de viață încercând un stil de viață sănătos. Ea urmează acum o dietă care o ajută să-și recapete silueta din liceu și să păstreze o viață echilibrată.

Andreea Marin
Andreea Marin

Andreea Marin a rămas în inimile românilor după ani de zile în care a prezentat emisiunea „Surprize, surprize”. A întâmpinat o mulțime de greutăți, a trecut prin momente dificile, dar nu a renunțat niciodată. Acum împărtășește din experiența ei și vorbește despre stilul ei de viață și cum reușește să se mențină mereu în formă. De asemenea, a dezvălut cum a slăbit 13 kilograme în această vară.

Andreea Marin vorbește cel mai des despre echilibru, despre care crede că este cheia petru o viață frumoasă și liniștită.

Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu. Așa că, iată, călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a spus ea.

Dietă și o viață echilibrată

Ea mai arată că a apelat la ajutor specializat pentru a slăbi și urmează dieta cu strictețe.

Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, Carmen Barcan, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica”, a glumit Andreea Marin.

De asemenea, ea a mai spus că mișcarea este foarte importantă.

Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului.”, a mărturisit ea.

Citește continuarea pe Click!.ro și află continuarea interviului pe care l-a acordat vedeta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite