Mihai Bendeac vrea să intre în politică: „Simt tot mai acut nevoia să mă înscriu în PSD sau să votez PSD” VIDEO

0
Publicat:

În pragul vârstei de 40 de ani, Mihai Bendeac a făcut, pe contul său de Facebook, o mărturisire în stilu-i caracteristic. „Ceva se întâmplă cu mine”, a conchis vedeta care a vorbit inclusiv despre cum s-ar vedea în politică.

Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vizavi de ceea ce înseamnă îmbătrânirea (râde)… Am ajuns la vârsta la care într-adevăr sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și sugar-daddy”, așa își începe fostul jurat de la Antena 1 înregistrarea video.

Actorul tratează cu umor ceea ce pentru alții înseamnă criza vârstei a doua, glumind despre „nevoia” sa de a intra în politică.

M-am trezit de dimineață, m-am dus la chioșc, mi-am luat Formula As, după care am fost la cumpărături, mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, că el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, ăsta este programul meu. Mă gândesc unde să merg la vară: Voineasa, Moneasa... Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt tot mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau înainte. Păi când îți luai un Cielo, când îți luai... Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac, într-un video postat pe contul său de Facebook. 

Mihai Bendeac. FOTO Facebook Mihai Bendeac
Mihai Bendeac. FOTO Facebook Mihai Bendeac

Amintim că Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul a plecat atunci și de la postul Antena 1, în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție, dar lucrurile n-au rămas definitiv tranșate.

În juriu a venit Costel Bojog (40 de ani), care, începând cu cea de-a şasea ediţie a show-ului, s-a alăturat pupitrului juriului „iUmor“, în calitate de membru permanent.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri