Mia Farrow, ameninţări cu moartea la adresa lui Woody Allen, în 1992: o felicitare cu poza familiei lor în care erau înfipte ace şi un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mia Farrow, alături de Woody Allen FOTO AFP
Mia Farrow, alături de Woody Allen FOTO AFP

Într-un interviu realizat în anul 1992 şi difuzat de televiziunea CBS, regizorul premiat cu Oscar Woody Allen, mărturiseşte, printre altele, că fosta soţie, actriţa Mia Farrow, l-a ameninţat cu moartea, după cum notează usmagazine.com.

Discuţiile din jurul scrisorii deschise a tinerei Dylan Farrow cu privire la abuzurile sexuale ale tatălui său adoptiv, apreciatul regizor Woody Allen, au determinat televiziunea CBS să scoată din „seif“ un interviu cu cineastul, realizat în anul 1992. 

În acelaşi an, Farrow a descoperit relaţia pe care regizorul o avea cu Soon-Yi Previn, fiica pe care actriţa a adoptat-o într-o căsnicie anterioară, cu pianistul Andre Previn.

Allen s-a confesat jurnalistului Steve Kroft, vorbind despre lupta pe care a dus-o cu fosta parteneră de viaţă, Mia Farrow, pentru custodia celor trei copiii. De asemenea, cineastul a precizat că s-a temut pentru viaţa lui, mai ales atunci când a primit o felicitare care-i întărea convingerea că Farrow vrea să se răzbune cu orice preţ, notează usmagazine.com.

„Mi-a trimis o felicitare de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiţilor, n.r.). De fapt, nu mi-a trimis-o, mi-a dat-o. Şi i-am spus «mulţumesc», apoi am plecat, am urcat în maşină şi am deschis-o şi am descoperit o foarte, foarte foarte «relaxantă» felicitare, lucrată cu meticulozitate“, a povestit Allen, într-un mod ironic. 

image

Felicitarea primită de Woody Allen din partea fostei soţii, actriţa Mia Farrow FOTO usmagazine.com

„Unii ar ezita să spună că era lucrată într-o manieră psihotică. Felicitarea era o fotografie a familiei şi în chipurile tuturor copiilor erau înfipte ace, iar în mijloc era înfipt un cuţit“, a continuat regizorul. 

„M-am speriat pentru că a fost unul din acele momente în care m-am gândit «O doamne, asta este cu adevărat...» - ai şti şi tu dacă ai vedea-o, era destul de înfricoşătoare“, a mai spus Allen, citat de usmagazine.com. 

De asemenea, Allen a declarat în acel interviu că nu a fost prima oară când fosta soţie l-a ameninţat: „M-a sunat şi m-a ameninţat că mă va ucide. Mi-a spus chiar că îmi va scoate ochii, mă va lăsa orb pentru că devenise obsedată de tragedia grecească şi simţea că acela ar fi un mod potrivit de a se răzbuna“.

În urma scandalului, avocatul lui Allen, Elkan Abramowitz, a fost invitat în emisiunea „Today Show“, unde şi-a apărat clientul. „Woody a fost cuprins de o tristeţe copleşitoare cu privire la ce s-a întâmplat cu Dylan. Ea a fost un pion în lupta cea mare dintre el şi Mia Farrow, care s-a dat în urmă cu mult timp. Ideea  conform căreia ar fi fost molestată a fost implantată în capul ei de către mama ei, iar aceste gânduri nu o vor părăsi niciodată“, a declarat Abramowitz. 

Actriţa Mia Farrow şi-a exprimat şi ea punctul de vedere, prin intermediul Twitter-ului, în aceeaşi zi în care Dylan Farrow a dat publicităţii scrisoarea: „Îmi iubesc fiica. O voi proteja întotdeauna. O mulţime de ură va fi îndreptată către mine, dar aici nu este vorba despre mine, ci despre adevărul ei“.

  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite