Marius Tucă l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu. Motivul conflictului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook / Marius Tucă
Foto Facebook / Marius Tucă

Marius Tucă a deschis două acţiuni în instanţă contra unor firme deţinute de afaceristul media Adrian Sârbu, solicitând achitarea unor datorii financiare.

Ambele dosare au fost înregistrate pe 20 aprilie. Marius Tucă are calitatea de creditor, iar  Aleph Media SRL şi Docudrama SRL debitori, mai exact, entităţi care în baza unui raport judiciar au o datorie faţă de creditor.

„Acţiunea se derulează la Tribunalul Bucureşti şi are ca obiect „ordonanţă de plată”, conform art 1014 CPC (creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia)”, se arată pe site-ul Tribunalului Bucureşti.

Acţiunea a fost demarată la scurt timp după ce Adrian Sârbu l-ar fi îndepărtat din funcţia de administrator al firmei Aleph Media SRL pe un apropiat de-al lui Marius Tucă, postul de administrator fiind preluat chiar de Sârbu.

Citiţi articolul integral pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite