Maia Morgenstern s-a filmat în timp ce face curățenie și sport! „Încerc să nu exagerez din niciun punct de vedere!"

0
Publicat:

Chiar dacă are un program încărcat, actrița Maia Morgenstern găsește timp și pentru treburile casei. Vedeta a postat, recent, un filmuleț pe rețelele de socializare în care era cu matura în mână și se ocupa cu treburile de zi cu zi.

Ipostaze inedite cu Maia Morgenstern Foto: Facebook
Ipostaze inedite cu Maia Morgenstern Foto: Facebook

Sunt ipostaze inedite cu Maia Morgenstern. Actrița dă cu mătura, șterge scările casei, scutură coverturi, fiind îmbrăcată sport. Iar mesajele au curs pe pagina de Instagram a Maiei Morgenstern: „Genială", „Femeia fantastică", „Ești prea puternică", „Maia Morgenstern nu are nevoie de aspirator", „O actriță desăvârșită și o femeie superbă", „Vin să vă ajut, dragă doamnă?", au scris prietenii virtuali ai artistei.

Maia Morgenstern găsește timp și pentru treburile casei Foto: Click!
Maia Morgenstern găsește timp și pentru treburile casei Foto: Click!

Maia Morgenstern  face și sport acasă atunci când timpul îi permite. „Nu e foarte mult sport. E atât cât să-mi facă bine, încerc să nu exagerez din niciun punct de vedere. Să îmi fie bine, drag, să fiu mândră de mine. Mi-e și drag pentru că ajută sportul și se vede. Sănătatea e cea mai importantă pentru mine!", a povestit Maia Morgenstern pentru Click!.

Maia Morgenstern face senzație în filmul „Ca fetele”, care s-a lansat recent în cinematografe! Aceasta joacă alături de Marian Râlea, Adriana Trandafir și de mai mulți colegi de breaslă.

Rolul meu este intens, foarte aproape de ce se poate întâmpla în viață fiecăruia dintre noi. E un personaj foarte viu și foarte adevărat.  Sunt foarte curioasă să văd filmul!", a povestit Maia Morgenstern.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite