Rapperul Sean Combs revine la numele Puff Daddy şi va lansa un nou album de studio în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sean
Combs, care în ultimii 10 ani a folosit numele P. Diddy şi Diddy,
devenit un
„mogul“ al industriei de divertisment din Statele Unite ale
Americii FOTO AFP
Sean Combs, care în ultimii 10 ani a folosit numele P. Diddy şi Diddy, devenit un „mogul“ al industriei de divertisment din Statele Unite ale Americii FOTO AFP

Rapperul american Sean Combs a revenit la numele de scenă Puff Daddy şi va lansa un nou album de studio care va ajunge în magazine în a doua jumătate a acestui an.

Cunoscutul rapper şi producător american şi-a schimbat de mai multe ori numele de scenă în ultimii ani, dar pentru următorul său proiect muzical a decis să revină la Puff Daddy, numele pe care l-a folosit la începutul carierei sale, în 1997, informează contactmusic.com.

Sean Combs, care în ultimii 10 ani a folosit numele P. Diddy şi Diddy, a anunţat această schimbare, luni. Muzicianul a anunţat, totodată, că următorul său album de studio, al şaselea din carieră, se va intitula „Mmm“ şi va fi lansat în a doua jumătate a acestui an.

Precedentul material de studio al rapperului american s-a intitulat „Last Train to Paris“ şi a fost lansat în 2010.

Puff Daddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un „mogul“ al industriei de divertisment din Statele Unite ale Americii, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. În 2013, el a ocupat prima poziţie în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/hip-hop din lume, cu avere estimată la 580 de milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite